• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
En Heyecan Verici Yeni Yıl Hediyeleri için General Mobile Kampanyası Devam Ediyor
25 Aralık 2018 Salı 13:13

En Heyecan Verici Yeni Yıl Hediyeleri için General Mobile Kampanyası Devam Ediyor

Yılbaşına sayılı günler kala Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile’dan, henüz hediyesine karar veremeyenler için ayda 100 TL’den başlayan fiyatlarla General Mobile modellerinde taksit imkanı sunuyor.

Yılbaşına sayılı günler kala Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile’dan, henüz hediyesine karar veremeyenler için ayda 100 TL’den başlayan fiyatlarla General Mobile modellerinde taksit imkanı sunuyor.

 

Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile’ın GM 9 Pro, GM 8 ve GM 8 Go modelleri, yeni yılda sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için uygun hediye alternatifleri olarak dikkat çekiyor.

 

Aile büyüklerimiz için GM 8 Go

Yeni yılda aile büyüklerine en güzel hediye onların hızlıca öğrenip, kolaylıkla kullanabilecekleri Google’ın ‘Android Go’ versiyonunun dünyadaki ilk ürünü olan GM 8 Go olacak. Geliştirilmiş Google uygulamaları ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ‘GM 8 Go’, yenilenen Chrome ve Google uygulamalarıyla internet üzerinden data kullanımını azaltarak veri tasarrufu sağlıyor ve böylece çok daha hızlı işlem yapabilmeyi fırsatı sunuyor.

 

Kullanıcı dostu arayüze sahip olan ‘GM 8 Go’, özellikle ilk kez internetle tanışanların ihtiyaç duyabilecekleri, amaca yönelik Google uygulamalarıyla birlikte sunuluyor. Ayrıca telefon üzerinde en iyi çalışan uygulamaların indirilebilmesini kolaylaştıran özel bir Google PlayTM Store versiyonu yüklü olan ‘GM 8 Go’ ile aile büyüklerini 2019’da teknolojiyle buluşturmak isteyenler telefona 11 ay 100 lira taksit imkânı ile sahip olabilirler.

 

Ailenin genç kızlarına ve genç erkeklerine GM 8 Android One

Selfie severlerin gözdesi GM 8 Android One, ‘Google Fotoğraflar’ uygulaması ile sunduğu yüksek kalitede, ücretsiz ve sınırsız olarak güvenli depolama alanıyla ailenin genç kız ve genç erkekleri için en ideal hediye seçeneği oluyor. Fotoğraf tutkunu gençlere 13MP flaşlı ön kamerası ile yüksek kalitede selfie deneyimi de yaşatan GM 8 Android One hem ön hem arka kamerasında kullanabilen ‘portre modu (bokeh) ile fotoğraflara sanatsal bir dokunuş katabiliyor.

 

2019’da sevdiklerini GM 8 Android One ile mutlu etmek isteyenler ise akıllı telefona 11 taksit fırsatı ile 140 lira ödeme imkânı ile ulaşabilecekler.

 

Telefonu elinden düşürmeyen teknoloji meraklılarına GM 9 Pro

General Mobile’ın en yeni yıldızı, dünyada segmentinin en iyi kamerasına sahip olan* GM 9 Pro tam da ailenin teknoloji meraklısına göre bir hediye. Gelişmiş Kryo işlemci mimarisine sahip, Qualcomm Snapdragon SDM660 ile yüksek performans sunan GM 9 Pro; 4GB RAM ve 64GB dahili hafızası ile en zorlayıcı oyunlarda bile nefes kesen performans sağlıyor.

 

3800 mAh pili ile yüksek pil kapasitesi ile 20 saate kadar kesintisiz video izleme olanağı sunan GM 9 Pro ayrıca, hassas yüzey dokusu, metal çerçevesi, ergonomik hatları ile uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere 3 farklı yeni renk seçeneği ile göz dolduruyor.

 

Sevdiklerini mutlu etmek isteyenler GM 9 Pro’ya 11 ay 299 lira taksit imkânı ile akıllı telefona ulaşabilecekler.

 

Kullanıcılar General Mobile ürünlerini www.generalmobile.com üzerinden ve yetkili satış noktalarından taksit avantajıyla satın alabilecekler.

 

* DXOmark tarafından yapılan test sonucuna göre 3500 TL altı modeller arasından belirlenmiştir.

Haber : Merve GÜLMEZ

1545725846_gm_9_pro_lifestyle1-(1).png1545725848_gm_9_pro_lifestyle2.png1545725848_gm_9_pro_lifestyle3.png1545725855_tasarim1.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 674 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim