• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERKENDEN GELDİLER, EĞLENDİLER!
19 Kasım 2016 Cumartesi 21:59

ERKENDEN GELDİLER, EĞLENDİLER!

Erdem Hastahaneleri, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla “erken gelen” bebeklerine muhteşem bir parti verdi.

Erdem Hastahaneleri, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla “erken gelen” bebeklerine muhteşem bir parti verdi. Müziğin, eğlencenin, oyunların bitmediği, palyaçoların renk kattığı partide Erdem’in erken gelenleri gönüllerince eğlendi.

Özellikle doğum ve yenidoğan ünitelerinin başarısıyla bilinen Erdem Hastahaneleri, çok sevimli bir etkinliğe imza attı. Erdem Hastahaneleri’nde doğmuş ve şimdi 4-5 yaşlarına gelmiş olan prematüre bebekler, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla düzenlenen “Erken Gelenler Partisi” ile unutulmaz bir gün yaşadılar.

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

Aileleri, doktorları ve hemşireleriyle gün boyunca doyasıya eğlenen “erken gelenler” bu güzel etkinlikte adeta oyuna ve eğlenceye doydu. 17 Kasım’da Ümraniye Erdem Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe palyaçolar, resim ve oyun yarışmaları ayrı bir tat ve heyecan kattı. Etkinlik hakkında bilgi veren Erdem Hastahanesi Yenidoğan Uzmanı Dr. Fazilet Metin şunları söyledi: “Prematüre doğum, aslında ömür boyunca takip edilmesi gerek bir vaka. Moral de onlar için çok önemli. Biz de 17 Kasım Dünya Prematüre Günü nedeniyle Erdem’de doğmuş prematüre bebeklerimizle buluşmak istedik. Çok eğlenceli ve çok keyifli bir etkinlik oldu” dedi.

AydınÖzel

1479543115_dsc_0152.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim