• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
#evdekal ama kilo alma!
07 Nisan 2020 Salı 09:38

#evdekal ama kilo alma!

Bornova Belediyesi, koronavirüs salgınına önlem amaçlı olarak evlerinden kalan vatandaşları sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirmek ve kilo almalarının önüne geçmek için, sosyal medya kanalları üzerinden diyetisyen hizmeti ve temel spor hareketleri eğ

Bornova Belediyesi, koronavirüs salgınına önlem amaçlı olarak evlerinden kalan vatandaşları sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirmek ve kilo almalarının önüne geçmek için, sosyal medya kanalları üzerinden diyetisyen hizmeti ve temel spor hareketleri eğitimi veriyor.

 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, spor yapmanın ve sağlıklı beslenmenin koronavirüse karşı vücut direncini arttırdığını hatırlatarak, “Uzmanların uyarılarını bu süreçte mutlaka dikkate almamız gerekiyor. Vatandaşlarımız spor ve sağlıklı beslenme konusunda bilgi almak için sosyal medya kanallarımızı takip edebilirler. Belediye olarak bu tip çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

Sabah sporunu kaçırmayın

 

Evde yapılması daha kolay olan temel hareketler, uzman antrenörler ile çekimler yapılarak özel videolar şeklinde hazırlanıyor ve  her sabah 10.00’da Bornova Belediyesi’nin sosyal medya kanalları aracılığı ile vatandaşlarla paylaşılıyor. 

 

Mutlaka sağlıklı beslenin

 

Hareket kabiliyeti sınırlanan vatandaşlar için sporun dışında diyetisyen hizmeti de veriliyor. Bornova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan diyetisyen,  sağlıklı beslenme önerilerini yine sosyal medya üzerinden Bornovalılara aktarıyor. 

Bu haber toplam 540 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim