• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇ GİYİMİN LİDER MARKASI AÉROPOSTALE, ZENGİN KOLEKSİYONUYLA YENİDEN TÜRKİYE’DE VE SADECE BOYNER’DE
23 Ekim 2018 Salı 16:12

GENÇ GİYİMİN LİDER MARKASI AÉROPOSTALE, ZENGİN KOLEKSİYONUYLA YENİDEN TÜRKİYE’DE VE SADECE BOYNER’DE

AÉROPOSTALE İLE TARZINIZI KEŞFEDİN!Amerika’nın en çok sevilen ve tercih edilen genç giyim markalarından Aéropostale Türkiye’de artık sadece Boyner mağazalarında… Ekim ayından itibaren sadece Boyner mağazalarında satılmaya başlayan ve kaliteli, konforlu, t

AÉROPOSTALE İLE TARZINIZI KEŞFEDİN!

 

Amerika’nın en çok sevilen ve tercih edilen genç giyim markalarından Aéropostale Türkiye’de artık sadece Boyner mağazalarında… Ekim ayından itibaren sadece Boyner mağazalarında satılmaya başlayan ve kaliteli, konforlu, trend yaratan kıyafet ve aksesuar seçenekleriyle dikkat çeken Aéropostale, macerayı, keşfetmeyi seven genç moda severlerin hayatına renk katıyor. Aéropostale’ın günün her anına eşlik eden heyecan verici modelleri, Ekim ayı itibariyle sadece Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de gençlerle buluşuyor.

 

 

Gençliğin enerjisini ve heyecanını temsil eden, onlara macera ve keşfetme ruhunu aşılayan Aéropostale, zengin, kaliteli ve “trendy” koleksiyonuyla Boyner mağazalarında yerini alıyor. Amerika'da milyonlarca hayranı olan şarkıcı ve oyuncu Sabrina Carpenter başta olmak üzere önde gelen sosyal medya yıldızlarıyla da iş birliği yapan marka, ilham veren ve gençlerin hayatlarının her anına eşlik eden bir marka olarak dikkat çekiyor.

 

En havalı kombinleri yapmak Aéropostale ile çok kolay

 

Amerika’nın en popüler markalarından biri olan ve dünya çapında 900’e yakın lokasyonu bulunan, Türkiye’de de üniversite ve lise gençliği tarafından büyük beğeni ile takip edilen Aéropostale sadece Boyner’de genç moda severlerle buluşuyor. Gençlere ve kendini genç hisseden herkese en havalı kombinleri yapma fırsatını veren Aéropostale’ın yeni sezon koleksiyonunda son dönemin trendlerini yansıtan, konforlu ve şık parçalar dikkat çekiyor.

 

Genç kızlar ve genç erkekler için birçok seçenek var 

 

Aéropostale’ın sonbahar-kış koleksiyonunda hem genç kızlar hem de genç erkekler için birçok seçenek yer alıyor. Farklı renklerde baskılı ya da yazılı sweatshirt’lerden t-shirt’lere, ekose gömleklerden bluzlara, kazaklardan montlara, denim pantolonlardan eşofmanlara kadar birçok farklı parça Boyner mağazalarında gençlerin beğenisine sunuluyor.

 

Aéropostale ile tarzınızı gittiğiniz her yerde hissettirin!

 

Aéropostale sadece Boyner’de…

Haber : Merve GÜLMEZ

1540283037_boyner_b__y__k_ma__azac__l__k.jpg1540283085_a__ropostale___boyner__2_.jpg1540283088_a__ropostale___boyner__1_.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 891 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim