• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
General Mobile Turquality ile Küresel Gücünü Pekiştirecek
24 Ekim 2018 Çarşamba 13:10

General Mobile Turquality ile Küresel Gücünü Pekiştirecek

Türkiye’nin yüzde yüz yerli cep telefonu markası General Mobile, dahil olduğu Turquality programı ile global marka olarak gücünü pekiştirecek.33 ülkede gerçekleştirdiği büyüme ve yatırımların yanı sıra Türkiye’ye de değer katmaya devam eden General Mobile

Türkiye’nin yüzde yüz yerli cep telefonu markası General Mobile, dahil olduğu Turquality programı ile global marka olarak gücünü pekiştirecek.

 

33 ülkede gerçekleştirdiği büyüme ve yatırımların yanı sıra Türkiye’ye de değer katmaya devam eden General Mobile, uluslararası arenada Türk şirketlerin daha fazla katma değer üreterek güçlü bir şekilde markalaşmasını sağlamak amacıyla kurulan Turquality programına dahil oldu.

 

Bu programa katılmanın General Mobile için önemli bir adım olduğunu ifade eden General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman ‘General Mobile, bugün yalnızca Türkiye’de değil, uluslararası pazarlarda da başarısını kanıtlamış durumda. Dünyanın önde gelen mobil teknoloji şirketleri ile ortak çalışıyoruz. İhracat yaptığımız bazı ülkelerde kısa sürede ilk 5 markadan biri olma başarısını gösterdik. Yaklaşık 50 milyon TL tutarında ihracat ile 2017’de toplam satışlarımızın %15’ini yurt dışı pazarlardan elde ettik. Globalde de güçlü bir oyuncu olarak, 2018 sonunda faaliyette bulunduğumuz ülke sayısını 45’e çıkarmayı, ihracatta 300 bin adet satışa ulaşmayı ve yaklaşık 150 Milyon TL tutarında ihracat gerçekleştirmeyi, böylelikle 4 kattan daha büyük bir büyümeyi hedefliyoruz. Bu yolculukta Turquality programının bize birçok katkı sağlayacağına inanıyoruz.’ şeklinde konuştu.

 

100 milyon TL’lik yeni fabrika yatırımı ile birlikte Türkiye’nin en büyük yerli cep telefonu fabrikasını üretime kazandıran General Mobile artan üretim kapasitesiyle bir yandan iç pazarın ihtiyaçlarını karşılarken, bir yandan da ihracatını güçlendirmeye devam ediyor.

Haber : Merve GÜLMEZ

1540367575_sebahattinyaman_generalmobile_gm__11_-(1).jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 870 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim