• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakan ÜLKEN; 2 Bakan'a Çıldır'ı Anlattı
08 Kasım 2016 Salı 20:19

Hakan ÜLKEN; 2 Bakan'a Çıldır'ı Anlattı

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken; Bahreyn ziyaretinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’ye, Hindistan ziyaretinde de Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a AYTO tarafından hazırlanan Çıl

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken; Bahreyn ziyaretinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’ye, Hindistan ziyaretinde de Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a AYTO tarafından hazırlanan Çıldır Raporunu sundu.

 Başkan Ülken geçtiğimiz hafta önce 1-2 Kasım 2016 tarihlerinde Bahreyn’de Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi himayelerinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında düzenlenen TOBB – Körfez İşbirliği Konseyi 2’nci İş ve Yatırım Forumu’na katıldı. Daha sonra, 3-5 Kasım 2016 tarihlerinde Hindistan’da düzenlenen Türkiye – Hindistan İş Forumu’nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni temsilen yer aldı.

Hindistan ve Bahreyn’e yapılan resmi ziyaretleri Aydın için fırsata dönüştüren Başkan Ülken, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi’ye ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a Aydın’ın Çıldır Havaalanı’nın yolcu taşımacılığına açılması talebini iletti. AYTO tarafından Şubat – 2016’da hazırlanan Aydın Çıldır Havaalanı Raporu hakkında detaylı bilgi verdi.

Yılmadan Usanmadan İstemeye Devam Edeceğiz

Aydın Çıldır Havaalanı Raporunun Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan tarafından ilgi ile karşılandığını ifade eden Başkan Ülken, “Aydın Ticaret Odası olarak Aydın için her fırsatta ve koşulda yılmadan, usanmadan istemeye devam edeceğiz. Bahreyn ve Hindistan’a yaptığımız ziyaretlerde her iki Bakanımız tarafından ilgi ile karşılandı, en kısa zamanda ilgileneceklerini ifade ettiler. Sn. Bakanımız Bülent Tüfekçi’ye ve Lütfi Elvan’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

unnamed-(1)-012.jpgunnamed-(2)-011.jpgunnamed-(14)-002.jpgunnamed-012.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1354 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim