• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAKAN ÜLKEN AYTO BAŞKANLIĞINI AÇIKLADI
12 Eylül 2017 Salı 18:17

HAKAN ÜLKEN AYTO BAŞKANLIĞINI AÇIKLADI

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLKEN 1 Ekim tarihinde gerçekleşecek Oda Yönetimi seçimleri için ekibi ile birlikte adaylığını açıkladı.

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLKEN 1 Ekim tarihinde gerçekleşecek Oda Yönetimi seçimleri için ekibi ile birlikte adaylığını açıkladı.

 

AYTO (Aydın Ticaret Odası) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, 4,5 yıl önce birkaç inanmış arkadaş grubuyla yola çıktıklarını belirterek, “ Bugün burada O inanmışlara inananlarla ve o inanmışlara inanan farklı insanların bir araya geldiği 4 tane yol arkadaşlarının yanlarında olmadığını 5 Mayıs 2013 günü 300 kişiye kadar ulaşmış bir Güneş gurubu var” dedi.

 

Güneş Grubu ile beraber hareket ettiklerini dikkati çeken Hakan Ülken, “ Burası bir ortak akıl hareketi, birlikte iş yapabilme kudretini oluşturan, kişiliklerini ve kişiliklerinden doğan kaprislerini bir tarafa bırakabilen konu Aydın ise’ aynı yerde durabilen ve birlikte aynı yere yumruğu vurabilen insanların olduğu bir kitle. Güneş Gurubu dur.” Dedi.

 

Ülken, “Yola çıktığımız arkadaşların tamamı ve bu gün bütün Güneş Grubu burada. Üye odaklı dedik. Üyemizi merkeze oturttuk. Dedik ki üyemizi ilgilendirmeyen hiçbir işin altına imzamızı atmayacağız. Üyesi odası ile barışık, odası üyesi ile güçlü bir oda ve yönetim felsefesi uygulayacağız demiştik. Çünkü güçlü üye güçlü oda demekti, güçlü oda güçlü Aydın demekti. Güçlü Aydında güçlü Türkiye demekti. Çünkü biz üyemiz için, ve şehrimiz için kentimiz ve ülkemiz için vardık. 4,5 yıl boyunca defalarca bir araya geldik. 4,5 yıldır yaptıklarımızı anlatmak bu konuşmayı uzatmaktan başka bir işe yaramayacaktır. 4,5 yıldır yaptıklarımızı anlattık ve bu herkesin dimağında duruyor. Artık bu gün bu bunun hesabını görme günüdür. Çükü demokrasilerde sandık hesap verme ve aynı zamanda hesap alma günüdür.” dedi.

 

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken seçimleri bir iki ayda kazanılamıyacağını,” Bu zamana kadar ne yapıldıysa onun karşılığını alırsınız .Karşımızda aday olan arkadaşlar var. Hepsi birbirinden kıymetli. Hepsine tek tek başarılar diliyorum. Seçimler geçer, odamız ve dostluklar baki kalır. Tek dileğim şudur yalan ve iftira söylenirken çok kolay iki kelime ama muhatap olanlar için çok ağır ve kapanmayacak yaralara sebeptir. Hele bu iftiralara hiçbir menfaat gütmeyen ve her birinin namusuna tek tek kefil olacağım şu gurup ise el insaf diyoruz.Bizler yazılı, görsel ve sosyal medya üzerinden hiçbir polemiğe kesinlikle girmeyeceğiz. Sarı pusula, sarı kravat ve sarı fularlarımızla yola devam kararı aldık.” Dedi

 

Konuşmasını salonda bulunan Oda üyeleri ile beraber, “yepyeni dev projeler için” “Aydın için” sloganlarına hep birlikte Devam denilerek ayakta alkışlandı.

 

 

HABER: Serhat ERDEMGİL 

_dsc1260.jpg_dsc1275.jpg_dsc1277-001.jpg_dsc1286-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4262 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim