• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Haluk ALICIK, Asya Gıda 6. Şubesini Açtı
29 Aralık 2016 Perşembe 16:41

Haluk ALICIK, Asya Gıda 6. Şubesini Açtı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Asyaoğlu Asya Gıda Limited Şirketinin 6.’ncı şubesinin açılış törenine katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Asyaoğlu Asya Gıda Limited Şirketinin 6.’ncı şubesinin açılış törenine katıldı.

Asyaoğlu Asya Gıda Limited Şirketi toptan fiyatına perakende satışları ile 5 Eylül caddesinde 6’ıncı şubesini açtı. Düzenlenen açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda davetli katıldı. Okunan dua sonrası açılış kurdelesini iş yeri sahipleri ile birlikte kesen Haluk Alıcık hayırlı olsun dileğinde bulunarak hayırlı kazançlar diledi.

Nazilli’de açılan her yeni işyeri ile hem ilçemiz hem ülkemiz ekonomisine hem de her geçen gün daha büyük bir sorun haline gelen işsizlik sorununun çözümüne bir nebzede olsa çözüm üretmiş olan yeni işletmelerin açılmasından büyük sevinç duyduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Asyaoğlu Asya Gıda Limited Şirketini kutluyorum. Bu açılışına katıldığımız 6.şubesi. Verdiği kaliteli ve ekonomik hizmetleri ile her geçen gün daha da büyüyor. İstikrarlı olarak yollarına devam ediyor. Nazilli’mizde yeni işyerlerinin açılması beni çok mutlu ediyor. İlçemizin ekonomisi canlanıyor, Nazillimiz yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor. Böylelikle de istihdam sağlanmış oluyor. Bu gün burada 6. Şubesinin açılışını yaptığımız Asyaoğlu Asya Gıda Limited Şirketini öncelikle tebrik ederken yeni şubelerinin Nazilli’ye ve iş yeri sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Haluk Alıcık konuşmasının ardından toptan fiyatına perakende satış yeri olan Asyaoğlu Asya Gıda Limited Şirketinin 6.ıncı şubesini gezerek fiyatlar hakkında bilgi aldı. Alıcık bu sırada işletme sahipleri ve davetlilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çekildi. 

AydınÖzel

dsc_3408.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1729 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim