• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Havuz Yapımında Marka Oldular
12 Şubat 2017 Pazar 15:51

Havuz Yapımında Marka Oldular

Aydın’da kimya ve inşaat sektöründe kazandıkları tecrübeyi beş yıldır yüzme havuzları yapımına aktaran 2S Havuz İnşaat A.Ş., sektöre farklı bir renk getirdi.

Havuz Yapımında Marka Oldular

Aydın’da kimya ve inşaat sektöründe kazandıkları tecrübeyi beş yıldır yüzme havuzları yapımına aktaran 2S Havuz İnşaat A.Ş., sektöre farklı bir renk getirdi. Bunun yanı sıra sauna, buhar odası, su arıtma sistemleri gibi alt gruplarda da faaliyet gösteren firma yaptığı işlerle kendini kanıtladı. Aydın firması olmalarına rağmen çevre illere de hizmet veren firma kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun.

Yüzme havuzları inşaatı konusunda oldukça iddialı olduklarını söyleyen ve firma hakkında bilgi veren 2S Havuz İnşaat A.Ş. yönetim kurulu üyesi ve pazarlama müdürü Sibel Saygılı, “21 yıllık kimya ve  inşaat tecrübemiz var. Son yıllarda yüzme havuzları yapmaya başladık. Yüzme havuzu sektörü, görsele ve teknolojiye dayalı bir imalat sektörü. Bu süreçte müşterimizin isteği, beklentileri ve bütçesi doğrultusunda, optimum faydayı sağlayabilmek bizim görevimiz. Mevcut organizasyonumuz çerçevesinde amacımız, yüzme havuzu ile ilgili her türlü teknik konuda müşterimizin talebine en uygun çözümü ve yüksek teknolojiyi sunmaktır. Konusunda uzman kadromuz ile daha etkin bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, 2S Havuz İnşaat A.Ş. olarak son teknolojiyi kullanarak, fuarlara katılarak, sürekli yeni tasarımları takip ederek işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

ÇITAYI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Havuz filtrasyon sistemlerinde TSE, UHE ve Dünya standartlarında ekipmanlar kullanarak ‘Tam Hijyen Yüzme Havuzları’ yaptıklarını ifade eden Saygılı, “Sektördeki liderliğimizin sorumluluğunun bilinciyle; tecrübemizi ve gelişen teknolojik imkânları birleştirerek, sektördeki çıtayı daha da yükseğe taşımayı bir görev kabul ediyor ve dinamik yapımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bölgenin en büyük havuzunu, 41 mt x 17 mt ölçülerinde, Kuşadası’nda yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Firma olarak müşterilerimizin bütün özel isteklerini, estetiği, tekniği ve kaliteyi mükemmel şekilde sentezleyerek yerine getirmek bizim misyonumuz” diye konuştu.

FİRMADA HAVUZ SARF MALZEMELERİ DE SATILIYOR

Havuzun projelendirilmesinden başlayarak, kaba inşaatını, ince inşaatını, filtreleme ve dezenfeksiyon tesisatını uluslararası standartlara uygun olarak inşa ettiklerini söyleyen Sibel Saygılı sözlerini şöyle sürdürdü; “Havuzlarımızın yapımında kullandığımız malzemelerin tümü birinci sınıf kaliteli ürünler. Firma olarak havuz ve saunaların yanı sıra; buhar banyosu, hamam ve SPA tesislerinin ince inşaatları ve mekanik- elektrik tesisatları ile anahtar teslim işlerini yapıyoruz. Ayrıca bünyemizde dünyanın en kaliteli markalarının, havuz suyu dezenfektanlarının, havuz ekipmanlarının, ayrıca sauna ve buhar banyosu ekipman ve aksesuarlarının satışını yapıyor geniş bir müşteri yelpazesine de servis ve bakım hizmeti veriyoruz.”

AydınÖzel

sibel-saygili-2-site.jpgsibel-saygili-site.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1632 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim