• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hilmi DÖNMEZ : Milas Yolu Turizme Kazandırılacak
02 Kasım 2019 Cumartesi 17:11

Hilmi DÖNMEZ : Milas Yolu Turizme Kazandırılacak

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi DÖNMEZ, AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN'a Gündemi Değerlendirdi.

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi DÖNMEZ, AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN'a Gündemi Değerlendirdi.

 

Hilmi DÖNMEZ : Belediyemiz Sıkıntılı Bir Süreçten Geçiyor

Öncelikle önceki dönemimizde başlattığımız, gerek Hükümetimiz kanalıyla gerek Belediyemiz kanalıyla başlattığımız ihalesini yaptığımız hizmetlerin bugün artık gerçekleştiğini ve ilçemiz hizmetine sunulduğunu görmekten mutluyuz. Belediyemiz biraz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İlk etapta biz bu süreci atlatmaya çalışıyoruz. Belediyemizin öncelikle Piyasaya, Esnaflara olan borçlarını bir şekilde ödeme planı doğrultusunda halletmeye çalışıyoruz. İnşallah Karpuzlumuza en iyi şekilde hizmetlerimeize devam edeceğiz.

Adnan AYTAŞKIN : Sizin eski döneminizde faaliyete geçen Milas Yolu vardı şimdi tamamlandı gibi..

Hilmi DÖNMEZ : Milas Yolu Turizme Kazandırılacak

Orada 5 km'lik Labranda Sit alanında, Sit'ten kaynaklanan bir problemden dolayı genişletme çalışması yapılamamıştı. İnşallah Milletvekillerimiz ile de yapmış olduğumuz görüşemlerde bu 5 km'lik kısmında yeni bir güzergah belirlendiği Karayolları tarafından ihale edildiği, ihalenin sonuçlanma aşamasında olduğu bilgisini aldık. Bu da tamamlanırsa Karpuzlu için gerçekten önem arz edecek, şuanda bile artık Milas bize 30 km, Bodrum güzergahında bu yolun Turizme kazandırılacağını düşünüyorum. 

Hilmi DÖNMEZ : Devlet Hastanemiz 4 Yıldan Beri Hizmet Veriyor

Önceki dönemimizde Devlet Hastanemizin de ihalesi tamamlanmıştı, Hükümetimizin desteğiyle, O Hastanemizde 3-4 yıldan beri Karpuzlu ilçemize hizmet vermektedir dedi.

gorevi-devreden-belediye-baskani-hilmi-donmez-gecen-5-yili-degerlendirdi.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1026 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim