• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
​Hitachi Vantara’nın Ankara Bölge Satış Müdürlüğü’ne Semih Puyan Atandı
24 Nisan 2019 Çarşamba 10:19

​Hitachi Vantara’nın Ankara Bölge Satış Müdürlüğü’ne Semih Puyan Atandı

Veri yönetimi çözümleri sunmak üzere akıllı ve yenilikçi teknolojilere imza atan Hitachi Vantara Türkiye’nin Ankara Bölge Satış Müdürü Semih Puyan oldu.

Veri yönetimi çözümleri sunmak üzere akıllı ve yenilikçi teknolojilere imza atan Hitachi Vantara Türkiye’nin Ankara Bölge Satış Müdürü Semih Puyan oldu. Daha önce DellEMC, SAP, Microsoft, Servus Bilgisayar, Havelsan gibi şirketlerde önemli başarılara imza atan Semih Puyan, Hitachi Vantara’nın Ankara bölge satış ekibine liderlik edecek.

Semih Puyan, teknoloji sektöründe 15 yılın üzerindeki profesyonel tecrübesi, alandaki derin bilgi birikimi ve uzmanlığıyla Hitachi Vantara’nın Ankara bölgesindeki büyüme hedeflerinin gerçekleştirilmesinde önemli bir rol üstlenecek.

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olan Puyan, proje yönetimi ve stratejik planlama gibi alanlarda birçok eğitim programını da başarıyla tamamladı. Puyan aynı zamanda çok iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

 

 

Hitachi Vantara hakkında

Hitachi Ltd.’nin bir iştiraki olan Hitachi Vantara, veri odaklı liderlere, akıllıca yapacakları inovasyonlar yoluyla iş faaliyetleri ve toplum için önemli sonuçlara ulaşabilmelerini sağlamak üzere, verilerinin sunduğu değeri bulup kullanmaları konusunda yardımcı oluyor. Müşteri deneyimlerini iyileştirmeleri, yeni gelir akışları geliştirmeleri ve giderlerini kısmaları yolunda şirketlere yardımcı olan veri yönetimi çözümleri sunmak üzere; teknolojiyi, fikri hakları ve endüstri bilgimizi bir araya getiriyoruz. Derin bilişim teknolojileri (BT), operasyonel teknolojiler (OT) ve alan uzmanlığını bir araya getirerek inovasyon avantajınızı üst seviyelere çıkaran tek şirket Hitachi Vantara’dır. Veriyi kullanarak anlamlı sonuçlar elde etmek üzere dünyanın dört bir yanından kuruluşlarla çalışıyoruz. 

Haber : Helin ÖDEN

1555666913_semih_puyan_.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 898 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim