• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hotels.com’dan 2019’un ‘Pantone Rengi’ndeki ‘En İyi Konaklama Alternatifleri’
14 Ocak 2019 Pazartesi 10:49

Hotels.com’dan 2019’un ‘Pantone Rengi’ndeki ‘En İyi Konaklama Alternatifleri’

Yakın zamanda açıklanan yeni yılın pantone rengi ile 2019’un renk teması pembe ve turuncu arası, canlı, sıcak ve zengin bir tona sahip Canlı Mercan olarak belirlendi.

Yakın zamanda açıklanan yeni yılın pantone rengi ile 2019’un renk teması pembe ve turuncu arası, canlı, sıcak ve zengin bir tona sahip Canlı Mercan olarak belirlendi.

 

Hotels.com™ konaklama uzmanları ise yılın pantone renginden yola çıkarak trend belirleyicilerin keyfini çıkarabilmeleri için dünyanın farklı bölgelerinde bulunan mercan rengi otellerden bir derleme yaptı.

 

 

The Bloomsbury, Londra

The Bloomsbury otelindeki muhteşem Mercan Oda tam da bu yılın pantone rengi düşünülerek tasarlanmış gibi. Kısa süre önce yenilenen mercan renkli bar, özel sipariş Murano camı avizelerle 1920’lerin temasını yansıtıyor.

 

Soho’ya yakın, merkezi bir konumda yer alan The Bloomsbury ve Mercan Oda, şehir manzarasının tadını rahat ve şık bir ortamda çıkarmak isteyenler içinse birebir.

The Bloomsbury otelinde fiyatlar oda başına gecelik 1.750 TL’den başlıyor*. Rezervasyon için Hotels.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Marsa Malaz Kempinski, The Pearl – Doha

Katar’ın başkentinin merkezinde yer alan bu mercan renkli Ortadoğu sarayı tam size göre.

Yapımı birkaç yıl önce tamamlanan lüks Marsa Malaz Kempinski, The Pearl – Doha280’den fazla odaya sahip. 7 restoran, 2 bar, otele tahsis edilmiş plajı ve tam donanımlı spa’sı ile otel, 2019’un rengi ile uyumlu bir konaklama olanağı sunuyor.

Marsa Malaz Kempinski, The Pearl – Doha otelinde fiyatlar oda başına gecelik 1.320 TL’den başlıyor*. Rezervasyon için Hotels.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Belmond Mount Nelson Hotel, Cape Town, Güney Afrika

Ünlü Masa Dağı’nın eteklerinde yer alan Belmond Mount Nelson Hotel, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunuyor.

21. doğum gününü burada kutlayan Kraliçe Elizabeth II, John Lennon, Nelson Mandela ve Dalai Lama bu otelin ünlü konukları arasında bulunuyor.

Belmond Mount Nelson Hotel’de fiyatlar oda başına gecelik 4.023 TL’den başlıyor*. Rezervasyon için Hotels.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

*Fiyatlara vergiler ve masraflar dahildir. Fiyatlar 9 Ocak 2019 tarihi itibarıyla geçerlidir; ancak rezervasyon sırasındaki uygunluk durumuna göre değişiklik gösterebilir.

 

 

 

-*-

Daha fazla bilgi için:

Mehtap Halıcı –Geometry- mehtap.halici@geometry.com-

 

 

Hotels.com™ Hakkında

Hotels.com, konaklama için rezervasyon yaptırmanın en ödüllü hali. Seyahat etmeyi gerçekten seviyoruz ve sizin de sevdiğinizi biliyoruz. Bu nedenle bizimle rezervasyon yapmayı son derece kolay bir hale getidik. Dünyanın dört bir yanında yüz binlerce konaklama seçeneği ve 41 dilde 90 yerel site ile aradığınız her şey Hotels.com’da. Vegas'ta lüksün keyfini çıkarmak, Tayland'da ağaç evlerde kalmak, manzaraya bakan bir villa bulmak ve daha birçok şey tek bir tık uzaklığında.Ayrıca “Ödül Kazandıran” sadakat programımız sayesinde uyurken Ödül gece* kazanıyor, Gizli Fiyatlardanᶧ yararlanarak tasarruf ediyorsunuz. Bundan daha iyi ne olabilir? Artık rezervasyonlar da ‘akıllı’. 25 milyonun üzerinde gerçek misafir görüşü ve 70 milyondan fazla kez indirilmiş, kullanımı kolay uygulama sayesinde aradığınız mükemmel yeri bulacağınızdan kuşkunuz olmasın.

 

© 2018 Hotels.com, LP. Her hakkı saklıdır. Hotels.com ve Hotels.com logosu, Hotels.com.LP’nin tescilli markasıdır. Diğer tüm markalar şahsi sahiplerinin mülkiyetindedir.CST #2083949-50

(*Not: Ödül Geceler, vergilerden ve ücretlerden muaftır. Ödül gecenin değeri, önceden gerçekleştirilen 10 konaklamanın ortalamasına karşılık gelir. Kayıt ve rezervasyon https://tr.hotels.com internet sitesinin yanı sıra Apple Store ve Google Play'den indirebilen hotels.com uygulamasından da yapılabilir. Gizli Fiyatlar; Hotels.com uygulaması kullanıcıları, Hotels.com Ödüller programı üyeleri ve Hotels.com web sitesine e-posta ile abone olanlar içindir. Gizli Fiyatlar, arama sonuçlarınızda "Gizli Fiyatınız" bandının bulunduğu yerde görünür. Sadece seçili otellerde ve seçili tarihlerde geçerlidir. Hüküm ve koşullara tabidir.)

Haber : Helin ÖDEN

1547041496_marsa_malaz_kempinski.jpg1547041544_belmond_mount_nelson.jpg1547041573_the_bloomsburry.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 723 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim