• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İNYA MARKASI GÖRÜCÜYE ÇIKTI
19 Ekim 2019 Cumartesi 09:49

İNYA MARKASI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş “Artık Üreticimizin, Kooperatiflerimizin Kısacası Germencik’imizin Bir Markası Var” dedi.

İNYA 2. ULUSLARARASI TARIM, ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİNDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş “Artık Üreticimizin, Kooperatiflerimizin Kısacası Germencik’imizin Bir Markası Var” dedi.

Adnan Menderes Üniversitesi’nde bugün başlayan ve 19 Ekim Cumartesi günü devam edecek olan 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi’nde Germencik Belediyesi İNYA markasıyla ürettiği ürünleri tanıtmak için stant açtı.  Germencik Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen kongrede Germencik Belediyesi ve Germencik’te bulunan 6 tarımsal kalkınma kooperatifinin iş birliğiyle üretilen ürünleri İNYA çatısı altında tüketiciyle buluştu. Doğrudan üreticilerin bağlı olduğu tarımsal kalkınma kooperatiflerinden temin edilen ürünler İNYA markasıyla pazara giriş yaptı. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in seçim öncesi proje çalışmalarını gerçekleştirdiği ve seçim vaatlerinde dile getirdiği büyük çaplı proje resmen hayata geçerek faaliyete başladı.

İNYA STANDINA YOĞUN İLGİ

Kongreye katılanlar tarafından oldukça yoğun ilgi gören İNYA ürünleri büyük beğeni topladı. Ürünler hakkında bilgi alan katılımcılar ikram edilen zeytinyağı ve incirden tadarak değerlendirmelerde bulundu. Katılımcılar ürünlerin fazlasıyla lezzetli ve kaliteli olduğunu ifade ederek başarılar diledi. Stantta yer alan incir, zeytinyağı, kekikli ve zeytinyağlı sabun gibi ürünleri dikkatle inceleyen katılımcılar, alışveriş yapmayı da ihmal etmediler.

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI FUAT ÖNDEŞ “İNYA’YA SADECE İLÇEMİZİN DEĞİL AYDINIMIZIN DA İHTİYACI VAR”

2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi’ndeki İNYA standını ziyaret eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş önemli açıklamalarda bulundu. Marka ihtiyacı konusuna vurgu yapan Öndeş “İNYA sadece Germencik’imizin değil Aydın’ımızın da markası. Seçim öncesi vaatlerimizde yer alan tarımsal kalkınmanın sağlanması ve üreticinin desteklenmesine dayalı projelerimizden en önemlilerinden birini hayata geçirdik. Verdiğimiz sözleri tutmanın büyük mutluluğu içerisindeyim. Bu projeye, markaya Germencik’in olduğu kadar Aydın’ımızın da ihtiyacı vardı. Artık Germencik’te, Aydın’da üretilen tarımsal ürünler İNYA markasıyla Germencik Belediyesi’nin güvencesiyle dünyaya yayılacak.Hediye olarak çikolata yerine incir götürülecek.” dedi. 

fotograf-(14).jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1399 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim