• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İş Kadınları Derneği Sertifikaları Dağıttı
21 Aralık 2016 Çarşamba 19:18

İş Kadınları Derneği Sertifikaları Dağıttı

Aydın Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) ile Aydın İş Kadınları Derneği (İŞKAD) ile Ortaklaşa Yapılan Girişimcilik Kursu Sonucunda Kursiyerlere Girişimcilik Sertifikaları Verildi.

Aydın Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) ile Aydın İş Kadınları Derneği (İŞKAD) ile Ortaklaşa Yapılan Girişimcilik Kursu Sonucunda Kursiyerlere Girişimcilik Sertifikaları Verildi.

Sertifika töreninde bir konuşma yapan Aydın İş Kadınları Derneği Başkanı Belgin Çekmen ALTAY şunları söyledi.

Belgin Çekmen ALTAY : Girişimcilik Kurslarımızı Açmıştık

Biz daha önce Aydın Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğinden yararlanmak isteyen arkadaşlarımız için girişimcilik kurslarımızı açmıştık. Bu kurslarımızı başarı ile bitirmiş bulunmaktayız.

Belgin Çekmen ALTAY : İŞKUR’un Çok Büyük Destekleri Var

Sevgili arkadaşlarım bu sertifikayı almaya hak kazandılar. Bizlerde bir basın toplantısı ve ufak bir kokteyli yapalım istedik. Her zaman yanınızda olmak istediğimizi zaten belirtmiştik. İŞKUR müdürümüz Rahmi TERZİ’nin de çok büyük destekleri oldu bu konu ile ilgili. İş Kadınları Derneğine ciddi bir destek verdiğini biliyorum.

Belgin Çekmen ALTAY : Kurstan Çıkıp İş Kuranlar Var

İnşallah bu kurslarımız zincirlime bir şekilde devam eder.  Her arkadaşımın iş kurmasını istiyoruz. Sadece kurslara katılmış olmak yeterli değil. Aramızda kurstan çıkıp iş kurmuş arkadaşlarımız var. Onları canı gönülden tebrik ediyorum.

Belgin Çekmen ALTAY : Bu Desteklerin Kıymetini Bilmek Gerekir

Şuan da bu kokteyli düzenlediğimiz cafe olan Wonderpark’ın sahibi olan arkadaşımızda aynı şekilde bu girişimcilik kursunu bitirip, iş kuran arkadaşlarımızdan. Bunlar çok güzel çalışmalar. Bizim zamanımız da böyle destekler yoktu. Bu desteklerin kıymetini bilmek gerekiyor. Bu konularda da özendirici olmak çok önemli.

Belgin Çekmen ALTAY : İnşallah Her Biriniz Girişimci Olursunuz

Başarılı arkadaşlar yolunuz açık olsun. İnşallah her birinizi birer girişimci kadın, birer girişimci erkek olaraktan görürüz. Bizim de hedeflerimiz sizlerle birlikte belli bir yere ulaşmış olur. Ayağınıza, gönlünüze sağlık. Değerli zamanınızı ayırdınız, geldiniz. Her şey için teşekkür ederiz. 

Sertifikaların dağıtımından sonra kokteyl sona erdi.

AydınÖzel

Foto Galeri İçin TIKLAYINIZ..

sablon-007.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3198 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim