• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Işıklı Mezun Dünyaca Ünlü Mimarlık Ofisinde
24 Nisan 2019 Çarşamba 11:56

Işıklı Mezun Dünyaca Ünlü Mimarlık Ofisinde

Işık Üniversitesi mezunları, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da başarı öyküleri yazmaya devam ediyor.

Işık Üniversitesi mezunları, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da başarı öyküleri yazmaya devam ediyor. Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, dünyanın en prestijli uluslararası mimarlık ofisleri arasında bulunan Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’ne kabul edildi.

 

Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer yaşamına ilk adımı atan Mimar Berke Gündoğdu, öğrenciliği sırasında sürekli takip ettiği bir ofiste çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

 

Gündoğdu, Fuksas’a kabul edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Fakültedeyken projelerini yakından takip ettiğim, web sitesine her gün girip baktığım, sosyal medyadan ofisi ve ofisin sahiplerini takip ettiğim yerdeyim ve hayranlıkla takip ettiğim projelerin, hayalini kurduğum ofisin bir parçasıyım. Bu başarıyı, her zaman arkamda olan aileme, üniversiteme ve bana yol gösterip her konuda yardımcı olan değerli hocalarıma borçluyum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Berke Gündoğdu, üniversite eğitimi devam öğrencilere ise hayallerinden asla vazgeçmemeleri çağrısında bulundu.

 

Çağdaş mimarinin öncülerinden ünlü İtalyan Mimar Massimiliano Fuksas ve eşi Doriana Fuksas’ın liderliğindeki Studio Fuksas, geliştirdiği yenilikçi yaklaşımlarla kentsel düzenlemelerden havalimanlarına, müzelerden kültür merkezlerine ve konser salonlarına, kongre merkezlerinden ofislere ve iç mekanlara kadar 600’den fazla projeyi tamamladı. Roma’daki merkezinin yanı sıra Paris, Shenzhen, Dubai ve New York’ta da ofisleri bulunan Studio Fuksas, Avrupa, Afrika, Amerika, Asya ve Avustralya’da çok sayıda uluslararası ödüle sahip bulunuyor.

Haber : Merve GÜLMEZ

1556089798_mimar_berke_g__ndo__du.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 976 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim