• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İzmir’de CHP’li belediye başkanlarından kampanya
05 Nisan 2020 Pazar 11:40

İzmir’de CHP’li belediye başkanlarından kampanya

İzmir’de CHP’li belediye başkanları başlattıkları yardım zinciri ile maaşlarını Koronavirüs’le mücadele kapsamında bağışladılar.

İzmir’de CHP’li belediye başkanları başlattıkları yardım zinciri ile maaşlarını Koronavirüs’le mücadele kapsamında bağışladılar. Bu zincire son olarak Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’da dahil oldu.

İzmir’de ilçe belediye başkanları maaşlarını Koronavirüs’le mücadele kapsamında başında bulundukları belediyelere bağışlamaya başladı. Kampanyaya dönüşen organizasyonda, her belediye başkanı maaş bağışını duyurduğu tweetine başka bir belediye başkanını ekleyerek onu da kampanyaya dahil ediyor. Oluşturulan bu bağış zinciri ile daha fazla kişiye ulaşılarak, her ilçenin Koronavirüs’le verildiği amansız mücadelede omuz omuza olunması amaçlanıyor.

Bağış zinciri büyüyor

Oluşturdukları bağış zincirine birbirlerini ekleyerek kampanyayı büyüten başkanlardan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay maaşını bağışladığını açıkladığı tweetine Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’u ekledi ve “Sen de bizimle misin Başkanım” diye sordu. Başkan Aksoy ise bu tweete “Başkanım mesajını aldım. Genel Başkanımız Sayın @kilicdarogluk talimatları doğrultusunda her kararı destekliyoruz. Maaşımı çok sevdiğim Menemenim için bağışlıyorum. Büyük bir özveriyle, azimle, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Öyle değil mi @chpaliengin Başkanım?” cevabını verdi. Aksoy’un bu tweetiyle kampanyaya dahil ettiği Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in cevabı ve kampanyaya hangi belediye başkanını dahil edeceği ise merak konusu.

“Şimdi dayanışma ve birlik olma zamanı”

Koronavirüs salgınının her geçen gün daha fazla can aldığı bugünlerde CHP’li belediyeler olarak omuz omuza mücadeleyi sürdüreceklerini vurgulayan Aksoy yaptığı açıklamada, “Şimdi dayanışma ve birlik olma zamanı. Beni bu kampanyaya dahil eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, karşılıklı yardım ve işbirliği ile Koronavirüs’le mücadelemizi hep birlikte kazanacağız” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 501 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim