• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
JOLLY JOKER VADİSTABUL'DA SÜRPRİZLERLE DOLU GECE
24 Ekim 2018 Çarşamba 09:53

JOLLY JOKER VADİSTABUL'DA SÜRPRİZLERLE DOLU GECE

SAHNEDE EVLİLİK TEKLİFİ...BU KONSERİMİ BENİ İLK DEFA DİNLEMEYE GELENLERE ARMAĞAN EDİYORUMHALİL SEZAİ'Yİ BAĞRINA BASTI... Arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Altun, Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde baştan sona sürprizlerle dolu bir konsere imza attı.

SAHNEDE EVLİLİK TEKLİFİ...

BU KONSERİMİ BENİ İLK DEFA DİNLEMEYE GELENLERE ARMAĞAN EDİYORUM

HALİL SEZAİ'Yİ BAĞRINA BASTI...
 


Arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Altun, Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde baştan sona sürprizlerle dolu bir konsere imza attı.

Sevilen şarkısı "Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum" şarkısı ile hayranlarını selamlayan Hakan Altun, ilk bölümde seslendirdiği hareketli şarkılar ile kendisini izlemeye gelenlere harika bir gece geçirtti. 

Konserinin ikinci bölümüne slow şarkılar ile başlayan başarılı sanatçı, 'Bu konserimi beni ilk defa dinlemeye gelenlere armağan ediyorum. Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz, hiç gitmeyin hatta gelin benim misafirim olun.'' sözleri ile etkinlik alanını dolduran yüzlerce kişinin kalbini kazandı.

KONSER ORTASINDA EVLİLİK TEKLİFİ

İkinci bölüme devam ederken, kendisine bir peçete gönderen seyircisinin kız arkadaşına evlenme teklifini sahnede etme isteğini kırmayan şarkıcı evet cevabının ardından, "Bize de bir ömür boyu mutluluklar dilemek düşer... İnşallah bir yastıkta kocayın. Birbirinizi hiç üzmeyin." diyerek çiftin bu mutlu gününü unutulmaz bir anıya dönüştürdü.

ÖNCE İSYAN ETTİ SONRA SARILDI...

Kendisine dinlemeye gelen şarkıcı Mehmet Erdem ve Halil Sezai'yi de sahnesinde misafir eden Hakan Altun "Ömürlük arkadaşlarım." dediği iki sanatçı ile de düetler yaptı. Halil Sezai'nin solo olarak seslendirdiği İsyan şarkısına nakaratlarda eşlik eden Altun, şarkı sonunda ise tatlı bir sürprizle karşılaştı. Sahnesinde ağırladığı Hali Sezai'nin sıkı sıkıya sarılarak kıskaca aldığı başarılı sanatçı, bir süre Sezai'nin sarılışının bitmesini bekledi. Daha sonra ''Halil'e şarkı ve bu sevgi dolu sarılma için teşekkür ediyoruz'' sözleri ile herkesi tebessüm ettiren Hakan Altun konserine kaldığı yerden devam etti. 

BİR ŞARKIDA ZAFER ALGÖZ İÇİN...
 

“Cengiz Kurtoğlu benim için yaşayan efsanedir, eminim herkes için de öyledir. Değerli abim ile çıkardığımız “Usta-Çırak” albümünden bir şarkı söyleyeceğim, bunu Zafer Algöz ağabeyim rica etti, kendisi şu an çekimlerde olduğu için gelemedi ama video çektirip ona göndereceğim." diyerek “Yorgun Yıllarım” şarkısını seslendiren Hakan Altun, şarkı sonunda uzun süre tezahüratlar eşliğinde alkışlandı.

 

BENGÜ'YÜ DE UNUTMADI...

Konserinin sonlarına doğru geçtiğimiz günlerde Selim Selimoğlu ile evlenen şarkıcı arkadaşı Bengü ile düet yaptığı "Sanki" şarkısını da seslendiren Altun, " Bengü de evlendi, Allah mesut etsin. Allah ona çoluğa çocuğa karışmayı nasip etsin." diyerek iyi dileklerini bir biri ardına sıraladı.

Konserini başladığı gibi "Telefonun Başında" şarkısı ile sonlandıran başarılı sanatçı kendisini izlemeye gelenlere, "Alkışlayan elleriniz dert görmesin her alkış başına dört yüz bin dolar paranız olsun inşallah." diyerek müthiş geceyi sonlandırdı.

Haber : Merve GÜLMEZ

1540361859_dsc_6821.jpg1540361882_dsc_7554.jpg1540361884_dsc_7703.jpge-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 716 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim