• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KADIN GIRISIMCI YONETICI OKULU SONA ERDI
17 Kasım 2020 Salı 23:16

KADIN GIRISIMCI YONETICI OKULU SONA ERDI

Kuşadası’nda, Garanti BBVA ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle ve Kuşadası Ticaret Odası’nın katkılarıyla düzenlenen Kadın Girişimci Yönetici Okulu sona erdi.

KUŞADASI’NDA GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞEN KADIN GİRİŞİMCİ YÖNETİCİ OKULU SONA ERDİ

Kuşadası’nda, Garanti BBVA ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM)  işbirliğiyle ve Kuşadası Ticaret Odası’nın katkılarıyla düzenlenen Kadın Girişimci Yönetici Okulu sona erdi.

Kadın girişimcilere ulaşmak, işlerini büyütmek ve sürdürülebilir kılmak, uluslararası arenada rekabetçi güçlerini artırmak ve girişimci ruhlarını desteklemek amacıyla düzenlenen Kadın Girişimci Yönetici Okulu, 19 Ekim – 13 Kasım tarihleri arasında Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonunda, pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşti.

Kadın girişimciler; 10 gün süreyle, 3’ü online olmak üzere Boğaziçi Üniversitesinin birbirinden değerli öğretim üyelerinden, 10 farklı konuda eğitim aldılar. Kuşadalı girişimcilerin yanı sıra, çevre il ve ilçelerden kadın girişimcilerin de yoğun ilgi gösterdiği “Kadın Girişimci Yönetici Okulu”nu tamamlayan girişimci kadınlar, önümüzdeki günlerde Kuşadası Ticaret Odası’nda düzenlenecek olan törenle sertifikalarını alacaklar.

10 farklı eğitim programından oluşan Kadın Girişimci Yönetici Okulunu hem iş, hem de kişisel hayatları için son derece faydalı bulduklarını dile getiren katılımcı kadın girişimciler, bu imkanı kendilerine sağlayan Garanti BBVA, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve Kuşadası Ticaret Odası’na teşekkür ettiler.

1-(1)-004.jpg

Bu haber toplam 6920 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim