• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaspersky Açık İnovasyon Programı Yeni İş Fırsatları Geliştirecek
27 Mayıs 2019 Pazartesi 11:29

Kaspersky Açık İnovasyon Programı Yeni İş Fırsatları Geliştirecek

Kaspersky Lab’ın yeni girişimi Kaspersky Açık İnovasyon Programı (Kaspersky Open Innovations Program), teknoloji bazlı yenilikçi girişimlerle iş birliği kurarak yeni iş fırsatları geliştirmeyi hedefliyor.

Kaspersky Lab’ın yeni girişimi Kaspersky Açık İnovasyon Programı (Kaspersky Open Innovations Program), teknoloji bazlı yenilikçi girişimlerle iş birliği kurarak yeni iş fırsatları geliştirmeyi hedefliyor. Tüm dünyada siber güvenlik çerçevesinde gelişmiş projeler üzerinde çalışarak büyümesini sürdüren şirketler, Kaspersky Lab’ın kanal iş ortağı ekosisteminden, geniş müşteri portföyünden ve sektör lideri uzmanlığından yararlanabilecek.

 

Programa katılan girişimciler, siber güvenlik sektöründe tüm dünyada tanınan bir marka ile güçlerini birleştirerek potansiyel müşteri tabanını önemli ölçüde genişletebilecek. Kaspersky Lab de bu iş birliğiyle kendi portföyünü yenilikçi ürün ve teknolojilerle tamamlayarak müşterilerinin siber güvenlik ihtiyaçlarını karşılayan daha hızlı ve iyi çözümler sunacak.

 

Programa katılmak isteyen adaylar; Kaspersky Lab ve BIBA Venture Partners tarafından düzenlenen bir yarışmaya davet edildi. Yarışma, siber güvenlik çerçevesindeki ulaşım, endüstriyel nesnelerin interneti (IIoT), dolandırıcılık önleme ve blok zinciri alanlarında gelişmiş projeler üzerinde çalışan şirketler için tasarlandı.

 

Yarışmaya katılacak girişimler, ürün veya teknolojilerinin sağlam siber güvenlik sorunlarını nasıl çözdüğünü gösterecek. Seçim sürecinde uzmanlar ayrıca, girişimlerin işlerini hızla kurmaya ne kadar hazır olduklarını ve küresel siber güvenlik çalışmalarında Kaspersky Lab ile birlikte çalışmaya ne kadar ilgi gösterdiklerini değerlendirecek.

 

En iyi projeler Kaspersky Lab ürünleri ile teknik entegrasyon için seçilecek ve şirketin tüm dünyada tanıttığı ürün portföyünün bir parçası olacak. Bu girişimler ayrıca, teknik ve işletme konularında uzman desteği alaca, satış ve satış öncesi ekipleri aracılığıyla Kaspersky Lab kanal iş ortaklarına (dağıtımcılar ve bayiler dahil), müşterilere ve müşteri adaylarına ulaşabilecek. Kaspersky Lab’ın Ar-Ge ofisiyle de birlikte çalışabilecek olan girişimciler, şirketin faaliyet gösterdiği her yerde büyüyebilecek.

 

Kaspersky Lab Doğrulama Bölümü Lideri Vitaly Mzokov, “Yarışmamıza çığır açan girişimleri davet etmekten çok memnunuz. Bu yarışma, büyümekte olan şirketlerin projelerini geliştirip küresel pazara yayılmaları için çok büyük bir fırsat. Bir uluslararası siber güvenlik markası olarak, farklı sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayan gelişmiş çözümler üretmek istiyoruz. En iyi çözümleri kendi teknolojilerimize entegre ederek, müşterilerin ve müşteri adaylarının kurumsal siber güvenlik stratejilerini en verimli hale getirmeyi hedefliyoruz. Kaspersky Lab olarak, müşterilerimizin dijital dönüşümünü destekleyecek en gelişmiş ve fark yaratan teknolojileri arıyor ve bulduklarını iyileştirip geliştiriyor.” dedi.

 

BIBA Venture Partners Yönetici Ortağı Alberto Ratti, “Siber güvenlik çoğu kurumsal yöneticinin canını sıkan bir konu. Kritik altyapılar, ulaşım, bağlantılı endüstri ve gelişmekte olan kripto ekonomi gibi alanların tümü siber tehditlerden etkileniyor. Kaspersky Lab mevcut durumu ve geleceği görerek ortaya en umut verici çözümleri çıkarıyor. En iyi girişimlerin ürünlerini onaylayıp, küresel tehditlere karşı etkili çözümler geliştirmelerine destek olma konusunda Kasperksy Lab ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

 

Girişimcilere yönelik yarışma 19 Eylül 2019 tarihinde İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenecek Demo Gününde tamamlanacak. Seçilen girişimciler etkinlikte projelerini sunacak. Projeler, Kaspersky Lab uzmanlarından oluşan jüri tarafından incelenecek. Tüzel kişiliğe sahip, ürün veya prototipleri bulunan, çok sayıda anlaşma yapmış ya da pilot projeler üzerinde çalışan kurulu şirketler ve ileri aşama girişimler için başvurular başladı.

 

Daha fazla bilgi almak ve yarışmaya başvurmak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: http://innovations.kaspersky.com/. İnternet üzerinden başvurular 28 Temmuz 2019’da sona erecektir.

Haber : Merve GÜLMEZ

1558942429_kaspersky_lab_office.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 753 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim