• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaspersky Lab’dan Ramazan’da İnternetten Bağış Yapacaklara Tavsiyeler
15 Mayıs 2019 Çarşamba 14:38

Kaspersky Lab’dan Ramazan’da İnternetten Bağış Yapacaklara Tavsiyeler

Kaspersky Lab, Ramazan ayında Türkiye’de anlamlı bir kampanyaya imza atarak hem internetten hem de Vatan ve Teknosa mağazalarında kutulu olarak satılan Safe Kids, Total Security ve İnternet Security ürün satışlarından elde edilen bir kısım geliri ihtiyaç

 

Kaspersky Lab, Ramazan ayında Türkiye’de anlamlı bir kampanyaya imza atarak hem internetten hem de Vatan ve Teknosa mağazalarında kutulu olarak satılan Safe Kids, Total Security ve İnternet Security ürün satışlarından elde edilen bir kısım geliri ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlayacak.

 

“Çocuklarımızı Eğitimle Güçlendirelim” sloganıyla yola çıkan Kaspersky Lab, bu doğrultuda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile işbirliğine gidiyor. 10 Haziran 2019 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında cihazlarını ve sevdiklerini online dünyanın tehditlerinden korumak isteyenler %40 indirimden faydalanırken aynı zamanda çok sayıda çocuğun eğitimine de katkı sağlamak üzere bağışta bulunmuş olacak.

 

Ramazan kampanyası odağında özellikle bu dönemde hayırsever kişilerin internet üzerinden yapacağı bağışlarda dikkatli olmalarını da hatırlatan şirket, bu doğrultuda tavsiyelerini de şöyle sıralıyor:

  • İnternet üzerinde; “Bağış yapmak ister misiniz?” şeklinde gelen tekliflerle karşılaştığınızda bunlara şüpheyle yaklaşın ve kaynağının güvenilir olduğundan emin olmadığınız linklere tıklamayın.
  • Mesaj gerçek gibi görünüyorsa bağış koşullarını teyit etmek için ilgili kurumla irtibata geçin. Yalnızca kurum-dernek her şeyi doğrudan kabul ettiği takdirde bağlantılara tıklayın ve bağış için harekete geçin.
  • Doğrulanmamış bilgileri arkadaşlarınızla ve tanıdıklarınızla paylaşmayın.
  • Kimlik avı ve dolandırıcılık saldırılarına karşı koruma sağlayan sağlam bir güvenlik çözümü kullanın. Bu tür çözümler sahte sitelere geçişi engeller ve siber suçluların değerli bilgilerinizi çalmasının önüne geçer.
  • Bağlantıları rastgele paylaşmayın. Sosyal ağları sorumlu bir şekilde kullanmanın altın kurallarını takip edin. Arkadaşlarınız bu yüzden size teşekkür edecek.
  • Kişisel verilerinizi girdiğiniz web sitelerinin URL adreslerine özellikle dikkat edin. Adres gerçekten kredi kart numaranızı girmek istediğiniz websitesine mi yoksa bir kimlik avı sitesine mi ait? Kimlik avı saldırılarını tanıma ve bunlara karşı kendinizi koruma yolları hakkında daha fazla bilgi için bu blog yazısını okuyabilirsiniz.

Kaspersky Lab’ın bu özel kampanyası Ramazan ayı boyunca sürecek ve 10 Haziran’da sona erecek. Kampanya ile ilgili daha fazla bilgiye bu link üzerinden erişilebilir.

 

Kaspersky Lab Hakkında

Kaspersky Lab, 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren küresel bir siber güvenlik şirketidir. Kaspersky Lab'in derin tehdit zekâsı ve güvenlik uzmanlığı dünyanın dört bir yanındaki işletmelerin, kritik altyapıların, hükümetlerin ve tüketicilerin korunması için sürekli yeni nesil güvenlik çözümlerine ve hizmetlerine dönüşmektedir. Şirketin kapsamlı güvenlik portföyüne, lider uç nokta koruması ve gelişen karmaşık dijital tehditlerle mücadele eden bir dizi özelleştirilmiş güvenlik çözümleri de dâhildir. 400 milyonu aşkın kullanıcı Kaspersky Lab teknolojileri ile korunmaktadır ve 270 bin kurumsal müşterinin kendileri için en önemli şeyleri korumalarına yardımcı olmaktayız. Daha fazla bilgi için: www.kaspersky.com/tr

Haber : Helin ÖDEN

1557908915_kl_ramazan.jpg1557908975_photos.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1394 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim