• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kurban Bayramında Tam Gün Hizmet Veriyoruz
07 Ağustos 2017 Pazartesi 15:55

Kurban Bayramında Tam Gün Hizmet Veriyoruz

AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN, Paşa Can Entegre Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Cihan CAN ile çok özel Röportaj gerçekleştirdi.

AydınÖzel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Adnan AYTAŞKIN, Paşa Can Entegre Tesisleri Yönetim Kurulu Başkanı Cihan CAN ile çok özel Röportaj gerçekleştirdi.

Dededen Toruna Kasaplık yapıyoruz

Cihan CAN yaptığı açıklamada; Aydın Karpuzlu ilçesinden olmamız ile birlikte yıllarca Aydın'ın merkezinde yaşadım. Et konusunda Dededen Toruna geçen bir nesiliz dedi. Benim Dedem de Kasaptı, Babam da kasaptı.. O yıllara baktığımız zaman biz Aydın şehrinde sektörün her zaman önündeydik. Şuanda Aydın'a Avrupa Birliği şartlarına uygun Et Entegre tesisini getirdik. Et işinde bizim ailemiz her zaman en öndeydi.. Şimdi de oğlum benim en büyük yardımcım olarak işime sahip çıkıyor..

Hayvan Satışlarımız Devam Ediyor

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte hem Büyükbaş hemde Küçükbaş Hayvan satışlarımız devam etmektedir. Kurban Bayramında hijyenik bir ortamda Hayvanlarımıza acı çektirmeden kesimlerini yapıyoruz. Kendi Mezbahanemizde kesimlerini yapıp vatandaşlarımıza kendi isteklerine göre hemen yada 1 gün buzhanemizde bekleterek teslim ediyoruz. Bizim hayvanlarımız doğal ortamda besili olmakla birlikte et kalitesi de mükemmeldir..

Kasapların Etlerini Biz Kesiyoruz

Aydında Et Entegre Tesisi olarak Kasaplarımıza giden et'leri de biz kesiyoruz. Aydın'ın Efeler ilçesi ve yakın ilçelerimizde ki Kasap arkadaşlarımız da Hayvanlarını bizim kontrolümüzde bizim tesisimizde kestirirler.. 3 tane Veteriner Hekim kontrolünde kesilen hayvanlarımızda en ufak bir hastalık olma şansını ortadan kaldırıyoruz.

Tesisimiz Aydın Muğla Yolu 8. km

Aydın'ın Muğla yolu üzerinde 8. km de Savrandere mahallesinde büyük bir tesis kurarak hem besi çiftliği hem de mezbaha hizmeti vermeye devam ediyoruz. Mezbaha yatırımımızı yaparken ürünlerimizi Yurt dışından ithal ederek en iyisini kullanmaya özen gösterdik dedi.

Paşa Can Et Entegre Tesisleri İletişim

Aydın-Muğla Karayolu üzeri 8.km Savrandere Köyü / Efeler - AYDIN

0 256 282 12 71

_dsc9277.jpg_dsc9331-001.jpg_dsc9280.jpg_dsc9322-001.jpg

_dsc9302.jpg_dsc9318.jpg_dsc9286.jpg_dsc9315.jpg_dsc9281.jpg_dsc9310.jpg_dsc9303.jpg

pasa-can.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4497 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim