• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUTO Travel İzmir Fuarına Katıldı
08 Aralık 2016 Perşembe 20:09

KUTO Travel İzmir Fuarına Katıldı

Kuşadası Ticaret Odası, bu yıl 10. kez kapılarını açan Travel Turkey İzmir Fuarı’na katıldı.

Kuşadası Ticaret Odası, bu yıl 10. kez kapılarını açan Travel Turkey İzmir Fuarı’na katıldı.

Fuar İzmir’de düzenlenen fuara, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yiğit, Mali Danışman Mustafa Oğuzkaan, Komite Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri katıldı.

Fuarda geniş bir alanda yer alan Kuşadası standı, ilk günden katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Turizm profesyonellerinin bir araya geldiği fuarda, Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi katılımcı yerli ve yabancı standları gezerek görüş alışverişinde bulundu.

Yeni sezonda turizm rotasının çizilmesinde büyük rol oynayan ve en büyük gelir kaynağı turizm olan Kuşadası için oldukça önemli olan fuar, 11 Aralık 2016 Pazar gününe kadar açık kalacak.

Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinin yanı sıra çok sayıda ülkeden de temsilcilerin katıldığı fuarın bu yıl partner ili Mersin, uluslararası destinasyon partneri ise Akabe oldu.

Geniş katılımlı bir fuar olan Travel Turkey İzmir Fuarı, aynı zamanda 2. Uluslarararası Gastronomi Turizmi Kongresine de ev sahipliği yapıyor.

AydınÖzel

unnamed-(11)-008.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1223 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim