• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUTO’DA AYNI ANDA 3 FARKLI EĞİTİM
27 Kasım 2018 Salı 17:04

KUTO’DA AYNI ANDA 3 FARKLI EĞİTİM

Kuşadası Ticaret Odası bünyesinde eğitimler aralıksız sürüyor. Oda hizmet binasında aynı anda Girişimcilik, Havuz Suyu Operatörlüğü ve Yabancılara Türkçe dersleri olmak üzere, katılımcılara üç farklı konuda eğitim veriliyor.

Kuşadası Ticaret Odası bünyesinde eğitimler aralıksız sürüyor.  Oda hizmet binasında aynı anda Girişimcilik, Havuz Suyu Operatörlüğü ve Yabancılara Türkçe dersleri olmak üzere, katılımcılara üç farklı konuda eğitim veriliyor.

GİRİŞİMCİLİK KURSLARI

Kuşadası Ticaret Odası ve İŞKUR işbirliğinde devam eden KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ile Kuşadası ekonomisine katkıda bulunacak, bilinçli girişimciler kazandırılmaya devam ediyor. E-Devlet üzerinden başvurular sonrasında yapılan mülakat sonucunda “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılmaya hak kazanan 25 Kişilik ilk grubun eğitimi başladı. 3, 10 ve 17 Aralık tarihlerinde de olmak üzere 4 farklı grup halinde devam edecek eğitimler sonrasında, toplam 100 kişi daha firmalarını kurarak KOSGEB desteklerinden yararlanabilecekler.

HAVUZ SUYU OPERATÖRLÜĞÜ

Kuşadası Ticaret Odası ve Kuşadası Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Havuz Suyu Operatörlüğü kursu, konuyla ilgili katılımcıların yoğun ilgisi ile başladı.

Oteller, Siteler, havuzla ilgili tüm çalışanlara yönelik verilen eğitimde katılımcılar, 48 saat süreyle eğitim görecekler.

KUŞADASI’NDA YAŞAYAN YABANCILARA TÜRKÇE DERSLERİ

Kuşadası Ticaret Odası ve Kuşadası Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle devam eden kurslardan bir diğeri de Kuşadası’nda yaşayan yabancılara Türkçe dersleri.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve bu yıl da devam eden Türkçe kurslarından, Kuşadası’nda yaşayan İrlandalı, Belçikalı, Hollandalı, Rus ve çeşitli milletlere mensup yabancılar yararlanıyor.

EĞİTİME ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, KUTO tarafından eğitime çok önem ve destek verildiğini belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü “ Kuşadası Ticaret Odası olarak eğitime çok önem veriyoruz. Odamızda eğitimleri katılımcılara kolaylık olması açısından özellikle kış aylarında, sezon dışı bir dönemde planlıyoruz. Belirlenen ihtiyaçlar ve üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda seçilen konularda verilen eğitimlerden üyelerimizin yanı sıra tüm Kuşadası halkı da yararlanabiliyor. Odamızın fiziki koşullarının da yeterli olmasıyla aynı anda birden fazla eğitim ve toplantılar yapabiliyoruz. Eğitim konularının başlıklarını sosyal medya ve web sayfalarımızda yayınladık. Katılmak isteyenler Odamızla irtibata geçebilirler”.

Haber : AydınÖzel Büro

h3.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2749 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim