• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LEVENT YÜKSEL DOKSANLAR RÜZGARI ESTİRDİ...
12 Kasım 2018 Pazartesi 11:54

LEVENT YÜKSEL DOKSANLAR RÜZGARI ESTİRDİ...

Pop müziğin efsane seslerinden Levent Yüksel, Jolly Joker Beyoğlu'nda sahne aldı.Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Levent Yüksel, yeni albümünden seçtiği arabesk eserleri de seslendirerek

Pop müziğin efsane seslerinden Levent Yüksel, Jolly Joker Beyoğlu'nda sahne aldı.


Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Levent Yüksel, yeni albümünden seçtiği arabesk eserleri de seslendirerek hayranlarını mest etti.


Hemen hemen tüm şarkılarında başarılı sanatçıya yüzlerce müziksever hep bir ağızdan eşlik ederek muhteşem bir düete imza attılar. Bir ara mikrofonu tamamen seyircilere bırakan Yüksel, şarkının sonunda ''Hep gelin, hep böyle göz göze söyleyelim şarkılarımızı, hiç gitmeyin. İyi ki varsınız, hoş geldiniz.'' ifadeleri ile dinleyicilere teşekkür etti.


Duygusal parçalarıyla hüzünlü bir hava estirdiği Jolly Joker Beyoğlu sahnesinde doksanlı yıllardan seçtiği hareketli parçalarla seyircileri coşturmayı da başaran ünlü sanatçı, performansı ile takdir topladı.


"Bu Gece Son" adlı ölümsüz şarkısı ile noktaladığı konserini seyircilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye dönerek devam ettiren Yüksel, finalde "Ayrılmam" şarkısını söyleyerek performansını alkışlar eşliğinde sonlandırdı.

Haber : Merve GÜLMEZ

1541922591_levent_y__ksel__13_.jpgaaaa.jpgttt.jpgyyyyyyy.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 691 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim