• Aydın13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Lezzeti Şahane Dadaş 2 Hizmete Girdi
01 Aralık 2016 Perşembe 17:31

Lezzeti Şahane Dadaş 2 Hizmete Girdi

Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri altında açılan Lezzeti Şahane birbirinden güzel ev yemekleri ile müşterilerine hizmet verecek.

Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri altında açılan Lezzeti Şahane birbirinden güzel ev yemekleri ile müşterilerine hizmet verecek. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesislerinde hizmete giren Lezzeti Şahane’nin düzenlenen açılış törenine katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Sanayi Sitesi altında hizmete giren Lezzeti Şahane Dadaş 2 Ev Yemekleri lokantasının açılışını gerçekleştirdi. İşletmeciliğini Esma ve Yavuz Polat’ın yapacağı Yeni Sanayi’nin yeni lezzet durağı Lezzeti Şahane Dadaş-2’nin açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Sanayi Esnafı ve çok sayıda davetli katıldı.

Lezzeti Şahane Dadaş 2’nin açılış törenine katılımları ile destek veren tüm misafirlere ve Başkan Alıcık'a teşekkür eden İşletmeci Esma ve Yavuz Polat; “Bu güne kadar Sanayi Mahallesi Yeni Sanayi Sitesinde Lezzeti Şahane Dadaş -1 ile müşterilerimize en leziz ev yemeklerimiz ile hizmet vermekte idik. Müşterilerimizin memnuniyeti üzerine ikinci şubemizi açtık. Kaliteli hizmet anlayışı, hijyenik koşulları ve birbirinden leziz tatlar ile 2. şubemizde de konuklarımıza damak ziyafeti yaşatmayı hedefliyoruz. Hafta sonu kahvaltıya da başlayacağız. Temiz, kaliteli ve sağlıklı bir ortamda yemek yeme garantisi veriyoruz.   Hanımlar gün yapabilir, doğum günü yapacağız. Kullandığımız malzemelerimiz kalitelidir. Zeytinyağsız yemek yapmıyoruz. Sulu yemeklerimizle vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. En önemlisi müşterilerimiz güler yüzlü hizmet bulacaklar” şeklinde konuştu.

Başkan Haluk Alıcık’ta açılışta yaptığı konuşmada işyerinin bol kazanç getirmesini, işsizlere istihdam sağlamasını dileyerek; “Açılışını yaptığımız bu iş yerinin kardeşimize ailesine ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bol kazançlar diliyorum. Bayanlarımızın işletmeciliği yaptığı işletmeleri açmak beni daha çok mutlu ediyor. Kadınlarımız çalışma hayatında mutlaka olmalı. Kalitenin artacağını düşünüyorum. Açtıkları bu ikinci mekânla kardeşlerimizin, Allah yolarını açık etsin. Bol kazançlar versin” dedi.

Okunan açılış duasının ardından Lezzeti Şahane Dadaş-2’nin açılış kurdelesini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan ve işletme sahipleri ile birlikte kesti. 

AydınÖzel

dsc_9806.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1461 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim