• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LITTLE MIX VE NICKI MINAJ’IN ORTAK ÇALIŞMASI “WOMAN LIKE ME” YAYIMLANDI!
15 Ekim 2018 Pazartesi 16:53

LITTLE MIX VE NICKI MINAJ’IN ORTAK ÇALIŞMASI “WOMAN LIKE ME” YAYIMLANDI!

Dünyaca ünlü İngiliz grup Little Mix, “Woman Like Me” adlı yeni şarkılarını Nicki Minaj ortaklığında yayımladı!Yayımladıkları albümler ve single’lar ile pek çok başarıya imza atan ünlü pop grubu Little Mix yeni şarkıları “Woman Like Me”yi müzikseverlerin

Dünyaca ünlü İngiliz grup Little Mix, “Woman Like Me” adlı yeni şarkılarını Nicki Minaj ortaklığında yayımladı!

 

Yayımladıkları albümler ve single’lar ile pek çok başarıya imza atan ünlü pop grubu Little Mix yeni şarkıları “Woman Like Me”yi müzikseverlerin beğenisine sundu. Hayranlarının büyük bekleyişini reggae elementleri taşıyan bu melodik eğlenceli pop şarkısı ile sonlandıran grup, şimdiden birçok ülkede müzik listelerinde zirveye tırmanacağının sinyallerini verdi.

 

Jesy Nelson, Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock ve Perrie Edwards’tan oluşan Little Mix, “Woman Like Me” şarkısında kendilerine karşı dürüst olmanın önemi üzerinde duruyor ve karşı tarafın sizi siz olarak kabul etmesi gerektiği mesajını iletiyor. 2018 yılı boyunca Kasım ayında yayımlanacak olan ve “Woman Like Me” şarkısının da yer alacağı beşinci albümlerinin hazırlıklarını yapan grup, tam anlamıyla yapmak istedikleri gibi bir albümle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Tüm dünyada 45 milyonun üzerinde satış yakalayarak 2011’den beri İngiltere’nin önde gelen gruplarından biri olan Little Mix, İngiltere müzik listelerinde dört defa 1 numaraya yükseldi. Toplamda 9 şarkıları platinum statüsüne ulaşan grubun bu zamana dek yayımladığı “DNA”, “Salute”,“Get Weird” ve “Glory Days” adlı 4 albümü bulunuyor.
 

"Woman Like Me" şimdi tüm dijital platformlarda!

Haber : Merve GÜLMEZ

1539592669_press_photo.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1553 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim