• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LOJİSTİK DEVİ NAZİLLİ MESLEK YÜKSEK OKULU’NDA
13 Kasım 2019 Çarşamba 21:22

LOJİSTİK DEVİ NAZİLLİ MESLEK YÜKSEK OKULU’NDA

Nazilli Meslek Yüksekokulu (MYO), 12 Kasım 2019 tarihinde REYSAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven’i ağırladı

Nazilli Meslek Yüksekokulu (MYO), 12 Kasım 2019 tarihinde REYSAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven’i ağırladı.

Nazilli MYO Müdürü Doç. Dr. Çağrı Köroğlu ve Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Ercan Sepetçioğlu eşliğinde kampüs alanını gezen Döven, kampüs hakkında bilgi aldı.

2012 Yılında Rusya’da MIG-29 savaş uçağıyla uzay üst sınırına çıkan ilk Türk olarak da tarihe geçen Döven, gezinin ardından Sümer Kampüs Konferans Salonu’nda bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşi; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Nazilli MYO, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO akademik idari personeli ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Meslek Yüksekokulları Lokomotif Güç

Döven, iş yaşamında başarılı olma yolları, kariyer gelişimi, girişimcilik ve lojistik konularında öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Başarılı olmanın öncelikle kendine güvenmekten geçtiğini belirten Döven, küresel rekabet ortamında lojistiğin firmalar açısından en büyük maliyet unsuru olduğunu ekledi. Firmaların günümüzde ara eleman ve mesleki yeterliliğe sahip insan gücüne ihtiyaç duyduğunu ve meslek yüksekokullarının da bu noktada lokomotif güç olduğunu söyledi.  Döven, soru-cevap şeklinde gerçekleşen söyleşi sonunda, Nazilli MYO öğrencilerini staj ve iş olanakları açısından destekleyeceklerini belirtti.

Atatürk’ün açılışını yaptığı Sümerbank Basma Fabrikası’nın mirasının, sahip çıkılması gereken bir değer olduğunu vurgulayan Döven, bununla ilgili müjdeli bir haber de verdi. En kısa sürede kampüs alanındaki müze binası ve tiyatro salonunun restorasyonunu üstlenmeye hazır olduğunu söyledi. Bu konuda atılacak her adımı Reysaş Holding A.Ş. olarak destekleyeceklerini belirten Döven Nazilli ziyaretinden çok memnun kaldığını ifade etti.

Söyleşi; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın’ın, REYSAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven’e plaket takdimi ile sona erdi.


chp-aydin-milletvekili-huseyin-yildiz-sordu-bakan-murat-kurum-cevapladi-001.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1268 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim