• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Loris Karius Türk Mutfağı’nı Sevdi
31 Ekim 2018 Çarşamba 14:49

Loris Karius Türk Mutfağı’nı Sevdi

Beşiktaş’ın Alman file bekçisi Loris Karius, Türk mutfağını çok sevdiğini söyledi.Karius, 2 arkadaşıyla birlikte Sultanahmet’i gezdikten sonra yemek molasını İstanbul’un klasikleşen lezzet durağı 1920 Sultanahmet Köftecisi’nde verdi.Kısa sürede mekanı dol

Beşiktaş’ın Alman file bekçisi Loris Karius, Türk mutfağını çok sevdiğini söyledi.

Karius, 2 arkadaşıyla birlikte Sultanahmet’i gezdikten sonra yemek molasını İstanbul’un klasikleşen lezzet durağı 1920 Sultanahmet Köftecisi’nde verdi.

Kısa sürede mekanı dolduran yerli ve yabanci müşterilerin ilgi odağı olan Karius, arkadaşlarıyla birlikte Sultanahmet Köftecisi’nin lezzet üçlüsü köfte-piyaz-irmik helvası sipariş etti

1,5 porsiyon köftenin yanı sıra ortaya söylenen şiş kebabın da tadına bakan Loris Karius, yemekten sonra bir süre mekanın çalışanları ile sohbet etti.

Sultanahmet Köftecisi’nin İngiltere ve Almanya’da da şubesi olduğunu duyduğunu, ancak gitme imkanı bulamadığını anlatan ünlü kaleci, “Sultanahmet köftesinin ününü duymuştum, bugün de tatma imkanım oldu. Gerçekten anlatıldığı gibi güzelmiş.” dedi.

Avrupa’da daha çok şiş kebap ve dönerin meşhur olduğunu anlatan Karius, “Ben köfteyi daha çok beğendim, bugünden sonra benim favorim köfte oldu” dedi.

Karius, Türk mutfağını çok sevdiğini, izin günlerinde sık sık adını duyduğu mekanlara giderek yerel tatları tanımaya çalıştığını sözlerine ekledi.

Karius, yemek sonrasında çalışanların fotoğraf çektirme isteklerini de kırmadı.

25 yaşındaki Alman file bekçisi, Beşiktaş tarafından Liverpool’dan 2 yıllığına kiralanmıştı.

Haber : Merve GÜLMEZ

1540975084_karius.jpg1540975087_karius_2.jpegsd.jpeg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 727 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim