• Aydın22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mağazalar Her An Her Yerde Birkaç Dokunuşla Cepten Yönetilebilecek
12 Kasım 2018 Pazartesi 15:58

Mağazalar Her An Her Yerde Birkaç Dokunuşla Cepten Yönetilebilecek

KOBİ’ler için tasarlanmış yerli bulut tabanlı mağazacılık otomasyonu ve POS yazılımı ikas, işletmelerin problemlerine ekonomik çözümler sunuyor.

KOBİ’ler için tasarlanmış yerli bulut tabanlı mağazacılık otomasyonu ve POS yazılımı ikas, işletmelerin problemlerine ekonomik çözümler sunuyor. Yer ve zaman kısıtlaması olmadan tablet veya mobil cihazlardan birkaç dokunuşla kasa, ürün stok bilgisi, müşteri detayı gibi pek çok veriye ulaşılmasını sağlayan yazılım sayesinde işletme sahipleri her an her yerden mağazalarını kontrol edebiliyor.

 

 

İster büyük bir zincir, ister tek şubeli bir işletme olsun, KOBİ’ler için mağazalarındaki anlık satışı, kasaya giren çıkanı güncel olarak her an her yerden takip edebilmek çok önemli. Dışarıda, bir toplantıda veya farklı bir şehirde, ülkede, tablet veya mobil cihazdan, birkaç dokunuşla mağazadaki hangi ürünün ne kadar satıldığını, ödemenin nasıl yapıldığını, stok durumunu görebilmek mümkün. İşletmelerin işini kolaylaştırmak amacıyla yola çıkan ikas, KOBİ’ler için tasarlanmış bulut tabanlı mağazacılık otomasyonu ve POS yazılımı hizmeti sunuyor.

 

İşletmelere ekonomik çözümler sunuyor

Kolay kullanım olanağı sunan ara yüzü, donanım yatırımı, kurulum ve senelik bakım ücreti olmamasıyla işletmelerin birçok problemine çözüm üreten ikas ile ürünlerin stok durumu takip edilebiliyor, kasaya giren her kuruş izlenebiliyor, kullanıcılar, hem tarayıcı hem mobil uygulamalar ile mağazaların satış, stok, kasa ve müşteri gibi en önemli bilgilerini bulutta tutabiliyor ve bu sayede istedikleri zaman istedikleri yerde mağazalarda neler olup bittiğini takip edebiliyor. ikas’ın öne çıkan bir diğer özelliği ise ekonomik olması. Kurulum, bakım, güncelleme ücreti olmayan ve sınırsız kullanıcı eklenebilen ikas, ayda 99 TL’ye birçok hizmet sunuyor.

 

Sunucu maliyetinden kurtarıyor, veri kaybı yaşatmıyor

Bulut tabanlı olması nedeniyle sunucu/server maliyeti ve bakım derdi olmayan ikas’ta, tüm veri bulutta olduğundan veri kaybı yaşanmıyor, sunucuya virüs bulaşması, sunucunun çökmesi, yanması, çalınması gibi riskler ortadan kalkıyor. ikas ile dükkan sahiplerinin mağazalarını en kolay şekilde yönetmelerini ve takip edebilmelerini sağladıklarını belirten ikas’ın kurucusu Mustafa Namoğlu, “ikas KOBİ’lerin teknoloji ile arasındaki bariyeri ortadan kaldırıyor. Erişilebilir fiyatlarla yeni mobil çağa ayak uydurmalarında katalizör görevi görüyor. Kullanıcılar, hem tarayıcı hem mobil uygulamalar ile mağazaların satış, stok, kasa ve müşteri gibi en önemli bilgilerini bulutta tutabiliyor ve bu sayede istedikleri zaman istedikleri yerde mağazalarda neler olup bittiğini takip edebiliyorlar” dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

gl.jpg1542005978_ikasboss_ikaspos_ipadpro_iphone8.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 633 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim