• Aydın9 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAK ALÜMİNYUM OLARAK İŞİMİZİ AŞKLA YAPIYORUZ
17 Şubat 2017 Cuma 15:59

MAK ALÜMİNYUM OLARAK İŞİMİZİ AŞKLA YAPIYORUZ

2001 yılından itibaren yaklaşık 7 yıldır sektörün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacı ile profil seçiminde gösterdiğimiz özenle yüksek kalitede kapı,pencere üretmekteyiz.

 

AYDINDA NE KADAR SÜREDİR FAALİYET GÖSTERMEKTESİNİZ?

2001 yılından itibaren yaklaşık 7 yıldır sektörün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacı ile profil seçiminde gösterdiğimiz özenle yüksek kalitede kapı,pencere üretmekteyiz.

HANGİ LOKASYONDA HİZMET VERİYORSUNUZ?

Pazarın Ege bölgesine hitap edebilmek için başta Aydın il merkezi ve ilçeleri(Bozdoğan-Buharkent-Çine-Didim-Efeler-Germencik-İncirliova-Karacasu-Karpuzlu-Koçarlı-Köşk-Kuşadası-Kuyucak-Nazilli-Söke-Sultanhisar-Yenipazar) olmak üzere İzmir il ve ilçeleri (Torbalı-Ödemiş-Tire-Gaziemir), Muğla il ve ilçelerine (Bodrum-Marmaris-Milas-Yatağan-Fethiye) hizmet vermekteyiz.

ÜRÜN YELPAZENİZDEN,KULLANDIĞINIZ ÜRÜNLERİN KALİTESİNDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Her türlü bölge ve iklim koşullarına uygun,dayanıklı,montajı kolay PVC (PVC profil serilerinde renk, desen seçenekleri yanında lamine kaplamalı olarak da renk, desen seçenekleri mevcut) kapı ve pencere profilleri üretmekte ve ısı yalıtımlı-ısı yalıtımsız alüminyum doğrama ,korkuluk sistemleri,cam cephe giydirme(silikon cephe),kompozit kaplama,kapaklı cephe yapmaktayız.Ürünlerimiz kullanım amacı ve ruhsat mecburiyetlerine uygun,TSE damgalı,5 yıl garantili,güvenilir,kalite ve etkinlik açısından risk oluşturmayacak şekilde üretilmekte,sistemimiz sürekli iyileştirilmektedir.Bu hedefe ulaşılmasını bir yönetim sorumluluğu kabul eder,tüm çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin sisteme katılımını sağlarız.

MÜŞTERİLERİNİZ SİZİ KALİTENİZDEN DOLAYI MI YOKSA FIYAT AVANTAJINDAN DOLAYI MI TERCİH ETMELİLER?

Çevreyi koruyarak ürettiğimiz kaliteli ürünler,uygun ödeme koşullarımız,en düşük maliyet,en yüksek fayda politikamız,kısa sürede tamamlanan üretim ve montajımız,çözüm odaklı yaklaşımımız sayesinde müşterilerimiz tarafından tercih edilmekteyiz.

İŞ TESLİM,SERVİS VE GARANTİ SÜRENİZDEN

İmalatımız Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesinde yapılmakta olup,ustalarımız işin en kısa sürede tamamlanması için gerekli durumlarda ek mesai ile çalışmaktadır.Üretimi biten ürünlerinse aynı gün içerisinde montajı yapılmaktadır.Garanti kapsamındaki ürünlerdeyse imalat ve montaj kaynaklı sorunları ücret talep edilmeden gidermektedir.

SEKTÖRÜNÜZÜN GELECEĞİNİ NASIL GÖRMEKTESİNİZ?GELECEĞE AİT PROJELERİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?AYDIN’DA SEKTÖRÜNÜZDE LİDER OLMA HEDEFİNİZ VAR MI?

MAK Prf ALÜMİNYUM PVC MÜH. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak, kuruluşundan bu yana faaliyetlerinde kaliteli ürün ve mutlak müşteri memnuniyetini ilke olarak benimseyen firmamız sektöründe de hızlı bir büyüme gerçekleştirmiş ve Aydın’da sektörün öncü firmalarından biri haline gelmiştir.Organizasyon faaliyetlerindeki kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti hedeflerini üst seviyeye taşımıştır.Bölge bazında öncü marka olmak, gelecekte Pvc hammaddesi üretimi ve satışını yapmaksa en büyük hedefimizdir.

REFERANSLARINIZI SÖYLER MİSİNİZ?

  • Abdullah Emlek İnşaat        -Sait Begeç İnşaat        -Şahnur Yapı                 -Kerem Begeç İnşaat               
  • Muhsin Emlek İnşaat           -Zengin Yapı                 -VİP koleji                     -Değişim Koleji
  • Erhan Avcı İnşaat               -Zer Group                   -Çine Akaryakıt-            -Çınar İnşaat(Nazilli)
  • Evak İnşaat                                    -Aktaş İnşaat                -Taşsöve Yapı(Torbalı)
  • Mehtap Otel(Marmaris)        -Eşin Grup(Kuşadası-Bodrum)                          -Öykü Petrol(Nazilli-Çine)
  • Doytaş İnşaat                     -Kamil Birdal İnşaat(Sultanhisar-Efeler-Atça)
  • Nev-i Hayat Evleri               -Ufuk İnşaat                  -Sadebal İnşaat ve birçok proje daha..

 

SON OLARAK NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Aşksız bir yuva, bizsiz bir bina olmasın.

AydınÖzel 

manset-065.jpgunnamed-(2)-031.jpgunnamed-(3)-031.jpgunnamed-(4)-015.jpgunnamed-(5)-021.jpgunnamed-(1)-035.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2656 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim