• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Martin Garrix Amsterdam Dance Event Haftasını Ödülle Tamamladı!
23 Ekim 2018 Salı 17:37

Martin Garrix Amsterdam Dance Event Haftasını Ödülle Tamamladı!

Henüz 22 yaşında olmasına rağmen elektronik dans müziği tarihinin en önemli figürlerinden birisi haline gelen Martin Garrix, sonuçları Amsterdam Dance Event sırasında açıklanan DJ Mag Top 100 DJ anketinde üstüste üçüncü kez müzikseverler tarafından en iyi

Henüz 22 yaşında olmasına rağmen elektronik dans müziği tarihinin en önemli figürlerinden birisi haline gelen Martin Garrix, sonuçları Amsterdam Dance Event sırasında açıklanan DJ Mag Top 100 DJ anketinde üstüste üçüncü kez müzikseverler tarafından en iyi DJ ünvanına layık görüldü.

Kariyerinin en hareketli haftalarından birisini geçiren Martin Garrix, önce ilk kitabı olan LIFE=CRAZY’i piyasaya sürdü ve hafta içerisinde beş yeni şarkı yayımladı. Daha sonrasında kapalı gişe gerçekleştirdiği ve toplamda 25 bin kişinin katılım gösterdiği iki canlı performansla dinleyenleri büyüledi.

Martin Garrix geçtiğimiz hafta, beş gün üzerinden beş farklı şarkı yayımlayarak BYLAW EP’yi müzikseverlerin beğenisine sundu. Zengin çeşitliliğe sahip olan şarkılar arasında hayranlarının uzunca bir süredir Martin Garrix’in canlı performanslarından aşina olduğu ve sevdiği şarkılar da bulunuyor. Blinders ile ortak çalışması olan “Breach (Wak Alone)”, “Yottabyte”, Dyro ortaklığında yayımlanan “Latency”, “Access” ve Pierce Fulton ile Mike Shinoda imzaları da taşıyan “Waiting For Tomorrow”, BYLAW EP’yi oluşturuyor. EP’sinde yapay zeka temasını işleyen Martin Garrix, EP’de bulunan her şarkı için bir de klip yayımladı.

Haber : Merve GÜLMEZ

1540296983_bylaw_ep_artwork.jpgjhj.jpgjkjk.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 703 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim