• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MASKESİ OLMAYANLARA MASKE DAĞITTI
07 Nisan 2020 Salı 09:25

MASKESİ OLMAYANLARA MASKE DAĞITTI

İçisleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda, Ayvalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz Ali Çetinkaya Mahallesi Semt Pazarı'nda, vatandaşların pazar yerine kontrollü giriş, çıkış denetimlerine devam ediyor.

İçisleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda, Ayvalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz Ali Çetinkaya Mahallesi Semt Pazarı'nda, vatandaşların pazar yerine kontrollü giriş, çıkış denetimlerine devam ediyor. Giriş ve çıkışlarda kimlik denetimi ile ateş ölçümünü gerçekleştiren ekiplerimiz, maskesiz vatandaşlarımıza maske dağıtımı yaptı. İlk etapta 450 adet dağıtılan maske öğleden sonra saatlerinde tekrar temin edilerek dağıtılmaya devam edildi.
AYVALIK BELEDİYESİ MASKE ÜRETİMİNE GEÇİYOR
Ayvalık Belediyesi, maske sıkıntısına çözümü kendi içerisinde çözüm buluyor.Kurudkları Mahalle evlerinde üretime geçecek olan Ayvalık Belediyesi projenin hayata geçmesi için , “uygun maske malzemesinin” teminini bekledi.Malzeme tedariğini tamamladığını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin,”06.05.2020 tarihinden itibaren kendi maskemizi mahalle evlerimizde üreterek öncelikle alışveriş yapılan ve kalabalık olan yerlere daha sonra da Ayvalık’ta yaşayan herkese ulaştırmaya çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 506 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim