• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Menemen Belediyesi'nden bin aileye çorba ikramı
09 Nisan 2020 Perşembe 22:30

Menemen Belediyesi'nden bin aileye çorba ikramı

Menemen Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile geliştirdiği ortak çalışma ile yoksul mahallelerdeki bin aileye çorba dağıtımı yaptı.

Menemen Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile geliştirdiği ortak çalışma ile yoksul mahallelerdeki bin aileye çorba dağıtımı yaptı.

Menemen Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yoksul ailelere katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği çorba dağıtımı, Menemen’in ekonomik olarak sıkıntılı olan Gölcük ve Zafer mahallelerinde gerçekleştirildi. Mahalle muhtarlarının yönlendirmesi ile belirlenen ailelere yapılan ikramı Menemen Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Zabıta birimleri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Şubesi ekipleri gerçekleştirdi. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve eşi Dilek Yücel Aksoy’un da katıldığı çorba ikramında, ev sahipleri belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirirken, zor günlerde dayanışma ruhunun kaybolmamış olmasından da ayrıca mutlu olduklarını belirttiler. Sadece ikramda bulunmayan, vatandaşların ihtiyaç ve talepleri de öğrenen ekipler, bunların karşılanması yönünde çalışmalara başladılar.  

Her gün bir mahallede dağıtım yapılacak

Her gün bir mahallede çorba dağıtımının devam edeceğini belirten Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Koşullar ölçüsünde halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermek istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çorba dağıtımında sadece sıcak bir ikramda bulunmadık, vatandaşlarımızın hatırını sorduk, ihtiyaçları nelerdir onları öğrendik.  Bu ihtiyaçları da karşılamak için çalışıyoruz. Dayanışma bizim milletimizin en değerli özelliklerinden biridir. Bu zor günleri omuz omuza atlatacağız” dedi. 

Bu haber toplam 503 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim