• Aydın30 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mevlid Kandili’nde Semaya Kutsal Topraklarda Ellerinizi Açın
06 Kasım 2018 Salı 16:00

Mevlid Kandili’nde Semaya Kutsal Topraklarda Ellerinizi Açın

Her yıl milyonlarca müslümanı ağırlayan kutsal topraklar Medine ve Mekke, duaların kabul olduğu kandil günlerinde yoğunluğunu arttırıyor.

Her yıl milyonlarca müslümanı ağırlayan kutsal topraklar Medine ve Mekke, duaların kabul olduğu kandil günlerinde yoğunluğunu arttırıyor. Mevlid Kandili’ni kutsal topraklarda geçirmek isteyen binlerce müslüman için oluşturduğu tur programıyla Vizyon Turizm, tüm misafirlerine bu huzurlu maneviyatı yaşatmaya davet ediyor.

Müslümanlar için en önemli ibadet günlerinden olan kandiller, kutsal topraklarda yaşandığında maneviyatı hiçbir şeyle karşılanmıyor. Medine’de kılınan bir namaz diğer mescitlerde kılınan 1000 namaza, Kabe’de kılınan bir namaz ise 100.000 namaza bedel olduğu için herkes mümkün olduğunca kandilleri kutsal topraklarda geçirmek istiyor. Mevlid Kandili döneminde dünyanın yanı sıra Türkiye’den ziyarete giden binlerce misafiri ağırlayan kutsal topraklar, yılın her döneminde de ziyaretçi akınına uğruyor.

 

16 yıldır Hac ve Umre turu düzenleyen Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, Mevlid Kandiline özel oluşturdukları birkaç proram olduğunu söyledi. 18-24 Kasım tarihleri arasında düzenledikleri 7 günlük turun fiyatının ise 2.000 dolar olduğunu belirten Çizmeci“Kandiller, Müslümanların kutsal toprakları görmeleri için bir vesile. Belirli bir tarihte olduğu içinde bu dönemde kutsal topraklara ziyaretler büyük artış gösteriyor. Mekke ve Medine’de yapılan ibadetler diğer mescitlerde yapılan ibadetlere göre daha kıymetli olduğu için herkes mümkün olduğunca kandilleri kutsal topraklarda geçirmek istiyor. Öte yandan tur programımız misafirlerimizin rahatı açısından uçağından, oteline, günlük programlarına ve tüm ayrıntılarına kadar hesap edilip bölgeyi çok iyi bilen kişiler tarafından oluşturulmaktadır. Bu zamana kadar yaptığımız turlardan yüzde 100 memnuniyet aldık diyebilirim” dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

vizyon-turizm-(1).jpgvizyon-turizm-yonetim-kurulu-uyesi-talha-cizmeci-(6).jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 778 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim