• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİMAR OTOMOTİV, KUŞADASI ŞOFÖRLER ODASI İLE BULUŞTU
18 Aralık 2016 Pazar 16:06

MİMAR OTOMOTİV, KUŞADASI ŞOFÖRLER ODASI İLE BULUŞTU

MİMAR OTOMOTİV AİLESİ KUŞADASI ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI YÖNETİMİ VE ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

MİMAR OTOMOTİV AİLESİ KUŞADASI ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI YÖNETİMİ VE ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Ticari araçlara ÖTV indirimini öngören yasanın resmi gazete de yayınlanması ve hükümet tarafından 50 bin TL’lik destek kredisi sunulmasından sonra Kuşadası’nda verdikleri toplu taşıma hizmetine ve bütçelerine uygun bir şekilde mevcut araçlarını yenilemek isteyen ticari araç sahipleri Renault ve Dacia markasının satışa sunduğu modeller hakkında bilgi almak amacıyla, Soğucak Paşa Restaurant da düzenlenen kahvaltılı toplantı da Mimar Otomotiv yönetim kurulu başkanı Metin Yavuz, satış müdürleri Coşkun Canbaz, Can Cihat, Kuşadası servis müdürü İsmail Pağnıklı, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Hüsnü Öten, Kuşadası Servisçiler Odası, Kuşadası Şehiriçi Minibüs Kooperatifi yönetici ve üyeleri ile birlikte ticari araç şoförleri bir araya geldi. 
DEVLETİMİZ TİCARİ ARAÇLARDA ÖTV İNDİRİMİN YANI SIRA 50 BİN TL DESTEK KREDİSİ ÇIKARDI 
Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Hüsnü Öten, geçtiğimiz hafta içerisinde İstanbul’da gerçekleştirilen saldırı sonucunda yaşamını yitiren şehitlerimiz ve gazilerimiz için duyduğu üzüntüyü dile getirerek yaptığı açılış konuşmasında ‘’Hükümetimiz bizlere yine büyük bir kolaylık sağlayarak 50.000 TL destek kredisi çıkardı. Ticari araçlarda ise ÖTV’den muaf olunması da ayrı bir avantaj. Taksici ve servis şoförü arkadaşlarımızda bu avantajlardan faydalanarak bütçesine göre en uygun yeni bir araç almak istediklerinden dolayı bugün burada Renault ve Dacia markasında modeller ve teknik yapıları konularında merak ettiklerimizi sorup öğrenmek için Mimar Otomotiv Yönetim kurulu başkanı Sn. Metin Yavuz ve değerli çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldik. Kendilerine bizleri kırmayarak böyle bir imkan sağladıkları için teşekkür ediyorum.’’ dedi.
BİZ GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ. HER ŞEYE RAĞMEN BİRİZ. BİZİM DURUŞUMUZ BELLİ
Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Sn. Hüsnü Öten’den sonra söz alan Mimar Otomotiv yönetim kurulu başkanı Metin Yavuz’da Türk Milletinin dış etkenler den dolayı yaşanılan tüm üzücü olaylara rağmen her zaman güçlü bir duruş sergilediğine dikkat çekerek geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yaşanan hain saldırıyı kınadığını ve duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. 
Yavuz yaptığı konuşma da, ‘‘Kuşadası Şoförler Odası Başkanımız Sn. Hüsnü Öten’e ve siz değerli oda üyesi arkadaşlarımıza davetimize icabet ettiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Son dönemler de oldukça zor günler geçiriyoruz. Yakın bir zamanda biliyorsunuz İstanbul’da üzücü bir olay cereyan etti ve yüreklerimize ateş düştü. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Ülkemiz gerçekten zor bir coğrafya üzerinde kurulu ama o kadar güçlü bir milletin üyesiyiz ki bir olup tüm zorluklara rağmen dik durabiliyoruz. Dış etkenlerin yazdıkları tüm senaryolara rağmen, oynanan tüm oyunlara rağmen her zaman bu duruşu sergilemeye de devam edeceğiz. Çünkü biz güçlü bir devletiz. Milli iradeyi her zaman gösteren, dik duran bir milletiz. Hepimizin kendince sorumlulukları mevcut ve herkes kendi işini yapmakla mükellef. Ben bir iş adamı olarak bu zorlukları iyi bilen bir arkadaşınızım. Ticari anlamda örneğin geçen sezon Turizm de yaşadığınız zorlukları biliyorsunuz. Bizim de bir iş kolumuz sağlık. Biliyorsunuz Egemed bünyesinde hizmet veren Kuşadası Saydam Tıp Merkezi bulunmaktadır. Bizler sağlık turizmi değil, turizm sağlığı yapıyoruz. Kentimize tatile gelen yerli ve yabancı turistlerimize hizmet veriyoruz. Hasta sayılarımıza baktığımız da önceki sezonlara nazaran bir düşüş olduğunu gördük. Bu sebeple geçen yılın ne kadar zor geçtiğini hepimiz iyi biliyoruz. Fakat tüm bunlara rağmen herkes işini doğru bir şekilde yapmaya devam etmelidir ki, ülkemizin bekası için hep bir adım öne gitmeye devam edebilelim. Bu zorlu sürecin devam edeceğine inanmıyorum çünkü tüm dış etkenlere rağmen milletimizin duruşu belli. Birlik ve beraberliği asla bırakmıyoruz.’’ dedi.
KUŞADASI ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI ÜYELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE ÖZEL İNDİRİM
Sağlık sektöründe hizmet veren ve merkezi Söke’de olan Egemed Hastaneleri bünyesinde hizmet veren Egemed Kuşadası Saydam Tıp Merkezinde artık oda üyeleri de sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek. Konuyla ilgili olarak müjdeli haberi oda üyeleri ile paylaşan Mimar Otomotiv yönetim kurulu başkanı Metin Yavuz, sağlık sektöründe Söke’de bulunan Egemed Hastanesinde yapılan bu uygulamayı Kuşadası’nda da Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerine de sunmak istediklerini belirtti.
Aynı zamanda Egemed Hastaneleri Yönetim Kurulu Üyesi olan Metin Yavuz yaptığı açıklama da, ‘’Bizler Mimar Otomotiv olarak sektörde Renault ve Dacia markasının Aydın bölge bayiliğini yapmaktayız. Hem satış hem de servis olarak Aydın merkez, Söke ve Kuşadası’nda hizmet vermeye devam ediyoruz. Burada bir araya gelmemizdeki amaç aslında sizlerle bir sohbet ortamında markamız hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek ve olursa taleplerinizi dinleyerek çözümler üretmeye çalışmak isteyişimizdir. Ama öncesinde sizlere bir konuda bilgi vermek isterim. Aslında değerli başkanımız sizlere bunu müjdeleyecekti fakat ben açıklamak istedim. Başkanımız bizlere sağlık hizmetleri konusunda bir talebi olmuştu. Bizlerde yönetim kurulu olarak bu talebi olumlu olarak değerlendirdik. Biliyorsunuz Saydam Tıp Merkezi bizim Egemed Hastanesi bünyesinde hizmet vermektedir. Odamıza kayıtlı arkadaşlarımız bu tıp merkezimizde tedavi olmaları halinde düzenlenen faturalardan özel indirim alacaklar. Tabi bu sadece bununla da sınırla kalmayacak. Siz değerli oda üyesi arkadaşlarımıza hizmetin yelpazesini biraz daha genişleteceğiz. Bir başka sürpriz de önümüzdeki günler de sizlere ayrıca sunulacaktır. Bu avantajlardan sizin hariciniz de birinci derece akrabalarınızda faydalanabilecektir.’’ dedi. 
Yapılan açıklamaların ardından soru cevap bölümüne geçilirken, ticari araç sahipleri Renault ve Dacia markasının modelleri ve teknik özelliklerinin yanı sıra servis hizmetleri konularında da merak edilenler hakkında Mimar Otomotiv yöneticilerinden bilgiler aldılar.

AydınÖzel

mimar1.jpgmimar2.jpgmimar3.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1869 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim