• Aydın17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Miniso ikinci yaşını sürpriz indirimlerle kutluyor
17 Aralık 2018 Pazartesi 10:50

Miniso ikinci yaşını sürpriz indirimlerle kutluyor

İnovatif Japon markası Miniso, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. 16 Aralık günü ikinci yaşını kutlayan marka sevincini Miniso severlere sürpriz indirimlerle sunuyor.

İnovatif Japon markası Miniso, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. 16 Aralık günü ikinci yaşını kutlayan marka sevincini Miniso severlere sürpriz indirimlerle sunuyor.

 

 

Dünya genelinde 2 bini aşkın mağazaya ulaşan Japon markası Miniso, Türkiye’de ikinci yaşını kutluyor!

İlk günden itibaren yoğun ilgi gören ve Türk tüketicisi tarafından oldukça sevilen Miniso 2. Yaşında sürpriz indirimlerle geliyor. Miniso yeni yıl alışverişine renk katacak ürünlerde net %50’ye varan indirimler sunuyor.

Alışveriş sevenleri kırmayan marka yoğun istek üzerine çantalarda net %20 ve MINI PONI kozmetik ürünlerinde net %50 indirimlerine de devam ediyor.

 

Miniso’da 2. yaş coşkusu!

Miniso doğum günü coşkusunu alışılmışın dışında seçenekleriyle herkesle paylaşıyor. Herkes bu kutlamalarda dilediği ürüne sahip olabilsin diye Miniso, 31 Aralık’a kadar her hafta indirimli ürünlerine yenilerini ekleyecek.

Farklı tasarımlarla, kaliteli ürün gruplarını birleştiren marka, yenilikçi ve özgün tarzıyla bu yılda ayrışıyor. Sevdiklerine yılbaşı sürprizi yapmak isteyenler Miniso’dan istediği hediyeyi indirimlerle alabilir ya da istediği seti armağan ederek yılbaşını daha da renkli kılabilir.

 

Miniso Pazarlama ve Marka Yönetim Direktörü Gonca Yılmaz Elbaşı; Türkiye’nin yatırım açısından potansiyel taşıyan çok dinamik bir ülke olduğundan bahsederek “2016 Aralık’ta Ataşehir Watergarden’da ilk Miniso mağazamızı açtık. 2017 yılında 10 mağaza açarak büyümeyi hedefliyorduk. Ama Watergarden’da inanılmaz bir ilgi ve sevgiyle karşılaşınca yatırımlarımızı büyütmeye karar verdik ve 2017 yılını 23 mağazayla kapattık.

2018 yılında da müşterilerimizden aldığımız istekler üzerine hem online alış veriş sitemizi hizmete soktuk hem de 30 aşkın mağaza ile yılı tamamlıyoruz. İkinci yaşımızı kutlarken de sevincimizi kampanyalarımızla paylaşmak istiyoruz” dedi.

 

MINISO Hakkında:

MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve erişilebilir fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. 2013 kuruluşundan bu yana, MINISO 62 ülke ve bölgede sadece dört yılda 2.600'den fazla mağaza açarak, 2017'de 1.8 milyar dolarlık satış gerçekleştirmiştir. MINISO, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

MINISO, dünyanın her yerinden en iyi malzemeleri seçerek ürün yapısını optimize etmede ve ürün yönetiminde özenli olmada ısrarcı konumdadır.Yüksek kaliteli ve yaratıcı ürünler satma konusunda istikrarlı olan MINISO, aynı zamanda müşterilerin alışveriş deneyimine de büyük önem vermektedir. MINISO mağazalarının çoğu; insanların gündelik hayatlarına yakın mesafede bulunan ve yüksek modaya ev sahipliği yapan merkezi bölgelerdeki büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır. MINISO müşterilerine her zaman mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmak için çaba sarf etmektedir.

Haber : Merve GÜLMEZ

1545030516_vadi_istanbul.jpg1545030517_miniso_calisan_1.5mb.jpg1545030518_miniso_kanyon_7.jpg1545030521_miniso_gonca_y__lmaz_elba____.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1141 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim