• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Müzik, Eğlence ve Lezzet Dolu Bir Yılbaşı Gecesi Planlayanların Adresi Hilton Istanbul Maslak’ta Yer Alan Zaxi Restaurant & Bar
26 Aralık 2018 Çarşamba 11:34

Müzik, Eğlence ve Lezzet Dolu Bir Yılbaşı Gecesi Planlayanların Adresi Hilton Istanbul Maslak’ta Yer Alan Zaxi Restaurant & Bar

Maslak’ın merkezinde, iş ve eğlence dünyasının kalbinde konumlanan Zaxi Restaurant, yılbaşı gecesi için henüz plan yapmayanları ‘Bir Başka Yılbaşı’ programına davet ediyor. 31 Aralık Yılbaşı Özel gecesinde Bestem ve Grubu ve DJ Cem Çatık sahne alırken, 5

Maslak’ın merkezinde, iş ve eğlence dünyasının kalbinde konumlanan Zaxi Restaurant, yılbaşı gecesi için henüz plan yapmayanları ‘Bir Başka Yılbaşı’ programına davet ediyor. 31 Aralık Yılbaşı Özel gecesinde Bestem ve Grubu ve DJ Cem Çatık sahne alırken, 5 aşamalı olarak servis edilecek zengin ‘’Başka Tatlar’’ adlı özel menü sayesinde misafirler 2019 yılına güzel bir başlangıç yapacak.

 

 

Yılbaşı gecesi için hâlâ bir planınız yoksa geç kalmadınız! Maslak’taki eşsiz konumuyla hem iş hem de eğlence dünyasının gözde mekanlarından biri olan Zaxi Restaurant, zengin yılbaşı menüsü ve eğlence dolu programıyla misafirlerine muhteşem bir yılbaşı akşamı vadediyor. 31 Aralık Yılbaşı Özel gecesinde kendine has tarzı ile herkesi büyüleyen‘Bestem ve Grubu’ misafirlere dünyanın her köşesinden ve ülkemizden, popüler parçalardan oluşturdukları repertuarları ile seslenirken, DJ Cem Çatık performansıyla gecenize ayrı bir renk katacak.

 

5 aşamalı lezzet dolu menü

Zaxi Restaurant’ın hünerli şeflerinin ellerinden çıkan ve 5 aşamalı olarak servis edilecek “Başka Tatlar” adlı menü ise gecenin ritmine lezzeti ile eşlik edecek. Yeni yıl meze tabağıyla başlayan ziyafet, mantarlı ve bıldırcın etli kızarmış brioche ve fesleğenli nar sorbe ile devam edecek. Menünün yıldızı olan dana ve hindi kombinasyonu ile lezzetin doruklarına ulaşılırken tutku meyveli çikolata ganaj sayesinde şölen lezzetli bir şekilde sonlanıyor.

 

2019 yılına Zaxi’nin zarif ve lüks atmosferinde, birbirinden leziz yemekler ve müzik şöleniyle girmek isteyen misafirler, ana salon sahne önü masalarda 470 TL’ye, bar önünde 400 TL’ye bu dolu dolu programda yerlerini alabiliyor. Yeni yıl yemeğinden sonra sadece eğlenceye katılmak isteyen konuklar ise kış bahçesinde 5 çeşit tapas, limitsiz yerli içki dahil 300 TL’ye yeni yıl coşkusunu yaşayabilirler.

 

Zaxi Restaurant hakkında:

İstanbul Maslak’ta 2018 yılında “fun & finest” konsepti ile hizmet vermeye başlayan Zaxi Restaurant, en üst kalite lezzet deneyimini, zarif, eğlenceli ve samimi bir ortamda misafirlerine sunuyor. Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından özenle oluşturulan menüsü dünya ve Asya mutfaklarından esintiler taşıyor. Zaxi menüsü, alanında oldukça tanınan bir Sommalier olan Emre Zeytun ve yetenekli mixologistlerin yönetiminde iddialı kokteyl seçenekleriyle tamamlanıyor. Mekan, akşam yemeğinin ardından Zaxi Bar ile hizmet vermeye devam ediyor ve türünün en kaliteli müzikleri eşliğinde, misafirleri için unutulmaz ve keyif dolu anlar yaratıyor.

Haber : Helin ÖDEN

1545809270_zaxi__1_-(1).jpg1545809273_bestem_yuvarlak_1.jpg1545809273_zaxi_1s.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 798 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim