• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Nazilli'de Kazanan Taraf Nuri ARSLAN Oldu
22 Eylül 2019 Pazar 20:20

Nazilli'de Kazanan Taraf Nuri ARSLAN Oldu

Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin seçimli Olağanüstü Genel Kurulunda  mevcut Başkan Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan Güven Tazeledi.

Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin seçimli Olağanüstü Genel Kurulunda Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan Güven Tazeledi.

Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri ARSLAN Mavi Listeyle seçime girerken Hakan TELLİEL Beyaz Liste ile seçime katıldı.

Nazilli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen seçimli olağanüstü kurulunda 402 Asil 274 Vekaleten olmak üzere 608 oy kullanıldı.

Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri ARSLAN 384 oy alırken Hakan TELLİEL ise 216 oy aldı.

Yapılan oylama sonucunda Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan’ın, Erkin Özbek, Hasan Hüseyin Eren, Serkan Çelen, Kadir Eroğlu, Mehmet Akgül ve Nuri Sağbaş’tan oluşan mavi listesi seçimi kazandı.

nazilli-ticaret-odasi-baskani-arslan-4-yillik-10044658_o.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1215 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim