• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ORGE, Yapı Fuarı’nın Yıldızı Oldu
08 Kasım 2016 Salı 18:36

ORGE, Yapı Fuarı’nın Yıldızı Oldu

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.

Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük yapı fuarı olan 22. Yapı Fuarı – TurkeyBuild İzmir’e ilk defa katılan ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, fuarda en çok ziyaret edilen firma olarak Aydın’ın gururu oldu.

3 – 6 Kasım tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşen ve Türk yapı sektörünün son teknoloji, ürün ve hizmetlerinin sergilendiği Fuar’a 23.525 ziyaretçi katıldı. 19.000 m²’lik alanda düzenlenen fuarda 350 firma arasında ORGE Mutfak – Banyo – Kapı yoğun ilgi gördü.

Altın Mıknatıs Ödülü ORGE’nin

Yapı Fuarı – Turkeybuild’in geleneksel “Altın Mıknatıs Stand Tasarım Ödülleri”de fuar kapsamında sahiplerini buldu. Standlar Yrd. Doç. Dr. Burkay Pasin, Doç. Dr. Şeniz Çıkış, İnş Müh.Yusuf Kılınç, Mimar Yenal Akgün ve İç Mimar Yelda Erantgil’den oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, en iyi stand tasarımı ödülü "Altın Mıknatıs”ın sahibi oldu. Ödülü firma adına, ORGE Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel, ORGE Genel Müdürü Oğuz Sezi ve Tasarımcı Aytaç Kaplan aldı.

“En çok ziyaret edilen firma olduk”

Fuarı’nın en çok ilgi gören standı olmanın gururunu yaşadıklarını belirten ORGE Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel, “İlk katıldığımız fuarda birinci olduk. Fuarın en çok ziyaretçi alan firması olduk. Ürün ve ekip olarak fuara çok iyi hazırlandık. ORGE Mutfak - Banyo – Kapı, ilk günden bu güne bütün yenilikleri saniye ile takip eden bir firma konumundadır. Aydın’dan çıkan ve bir dünya markası olma yolunda büyük bir yol kaydeden ORGE, yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak halkımıza en iyi ve en güzelini sunmak için çalışmalarına devam edecektir. ORGE’nin adını tüm dünyada duyuracağız. Fuarda emeği geçenlere ve firmamızda çalışan emek veren değerli personellerimizin hepsine teşekkür ederim” dedi.

AydınÖzel

unnamed-(9)-002.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim