• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özsüt’e The ONE Awards’dan “Yılın İtibarlısı” Ödülü
09 Ocak 2019 Çarşamba 16:37

Özsüt’e The ONE Awards’dan “Yılın İtibarlısı” Ödülü

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt’ün pazardaki liderliği The ONE Awards Kafe Kategorisi birincilik ödülü ile tescillendi. “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması ile halk oylaması sonuçlarına dayanarak verilen The ONE Awards Bütünl

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt’ün pazardaki liderliği The ONE Awards Kafe Kategorisi birincilik ödülü ile tescillendi. “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması ile halk oylaması sonuçlarına dayanarak verilen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nin Kafe Kategorisi’nde sektördeki rakiplerini geride bırakan Özsüt, alanında yılın en itibarlı markası seçildi.

 

 

 

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri Kafe Kategorisi’nde “Yılın İtibarlısı” ödülüne layık görüldü. Pazarlama dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan ve “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırmasının yanı sıra halk oylaması ile belirlenen ödüllerde elde edilen birincilik, Özsüt’ün sektöründeki liderliğini bir kez daha ortaya koydu. 1938’de bir İzmir markası olarak yola çıkan Özsüt, bu ödülle artık tüm Türkiye tarafından kucaklanan, alanının en itibarlı markası olduğunu tescilledi.

 

Her yıl Türkiye’nin en değerli ve en itibarlı markalarını ödüllendiren The ONE Awards, Marketing Türkiye tarafından düzenleniyor. Ödüller, Marketing Türkiye adına pazar ve tüketici araştırmaları konusundaki yetkinliğiyle öne çıkan Akademetre’nin gerçekleştirdiği “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırmasının sonuçları ve halk oylaması ile sahiplerini buluyor.

 

Söz konusu araştırma, 12 ilde toplam 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda hazırlanıyor. Ödüller kapsamında 34 farklı sektörde faaliyet gösteren firmaların yer aldığı, 50’den fazla kategori bulunuyor. The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde sektöründe öne çıkan firmaların yanı sıra, markanın bu başarısındaki paydaşları olan ajanslar da ödüllendiriliyor.

 

Birlik olmanın getirdiği birincilik

The ONE Awards Ödülleri, Raffles İstanbul Otel’de gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Törende Kafe Kategorisi Yılın En İtibarlısı Ödülü’nü, tüm Özsüt ailesi adına Özsüt Yönetim Kurulu Üyesi Latif Aral kabul etti. Tören kapsamında bir konuşma yapan ve böylesine önemli bir ödülü kabul etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Aral,“Bu birinciliği, üretimimizle, kadromuzla, bayilerimizle el ele vererek, bir ekip olarak, yani birlik olarak kazandık. Müşterilerimiz nezdindeki itibarımız ve marka değerimiz bu ödülle taçlanmış oldu. Bu anlamlı ödülün, oylarıyla sektörümüzde bizi birinciliğe taşıyan halkımızla kurduğumuz derin gönül bağının bir göstergesi olduğuna inanıyorum. Öncelikle Özsüt markasını kucaklayan kıymetli halkımıza, ardından bu ödülün mimarı olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber : Merve GÜLMEZ

1547035198_genel.jpg1547035199_zs__t_ekibi_ve_ajanslar.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 851 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim