• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Paramanya Dünya Şampiyonası’nda Toplam Ödül Havuzu 500 bin TL
23 Ekim 2018 Salı 14:12

Paramanya Dünya Şampiyonası’nda Toplam Ödül Havuzu 500 bin TL

Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya’nın, mobil oyun alanında bir ilk olacak Dünya Şampiyonası’na Türkiye’den 2 oyuncu katılacak. Kore’deki ünlü espor stadyumu GIGA Arena’da gerçekleşecek Paramanya Dünya Şampiyonası’nı kazanan oyuncuları büyük ödül

Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya’nın, mobil oyun alanında bir ilk olacak Dünya Şampiyonası’na Türkiye’den 2 oyuncu katılacak. Kore’deki ünlü espor stadyumu GIGA Arena’da gerçekleşecek Paramanya Dünya Şampiyonası’nı kazanan oyuncuları büyük ödüller bekliyor. Türkiye’den 2’nci finalistin belli olacağı elemelerin kayıtları 29 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek.

 

 

Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan, Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya için Aralık ayında Kore’nin başkenti Seul’deki GIGA Arena’da uluslararası bir turnuva düzenlenecek. Mobil oyun alanında bir ilk olacak Paramanya Dünya Şampiyonası’na Türkiye’den de 2 oyuncu katılıp büyük ödül için yarışma fırsatına sahip olacak.

 

2’nci Kore Oyun Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Paramanya Dünya Şampiyonası Türkiye Finali’nde ülkemizi turnuvada temsil edecek 2 Türk oyuncudan ilki, rakiplerini eleyerek finalde kazanan oyuncu Gökhan Yıldırım oldu.

 

Kayıtlar 29 Ekim’e kadar devam edecek

 

Türkiye’den turnuvaya katılacak 2’nci oyuncuyu belirleyecek elemelerin kayıtları 29 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. Kullanıcılar bu tarihe kadar https://paramanya.net/dunya-sampiyonasi/ web sitesinden turnuvaya ücretsiz olarak kayıt olabilecek. Online olarak gerçekleşecek Türkiye elemelerinin ardından, ülkemizden 2 oyuncu Netmarble tarafından Kore’ye gönderilecek ve 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek büyük finale katılacak. Büyük finalde ayrıca Kore, Tayvan, Tayland, Endonezya ve Suudi Arabistan’dan oyuncular yer alacak.

 

Toplam ödül 500 bin TL

 

Paramanya Dünya Şampiyonası’nın toplam ödül havuzu 500 bin TL’yi buluyor. Dünya Şampiyonu olan oyuncuya 30 bin dolar ve oyun içi 100 bin elmas, 2’nci olan oyuncuya 15 bin dolar ve oyun içi 50 bin elmas, 3’üncülüğü kazanan oyuncuya 5 bin dolar ve oyun içi 30 bin elmas verilecek. Finallerde mücadele eden diğer oyunculara ise 500’er dolar ve oyun içi 10 bin elmas ödülü dağıtılacak.

 

 

Türkiye’nin en eğlenceli mobil oyunu

 

Ücretsiz indirme, Türkçe seslendirme, tüm mobil cihazlara uyumluluk gibi özelliklerin yanı sıra Paramanya, oyunculara zarları yuvarlayıp ister arkadaşlarıyla ister aileleriyle dünyayı turlama fırsatı sunuyor. Ayrıca oyunda bulunan birbirinden farklı haritalar, yepyeni karakter kartları ve aksesuarlarla eğlence hiç bitmiyor.

 

Özel günlere ait etkinliklerle, sürpriz hediyelerle sürekli eğlenceyi ve heyecanı zirvede tutarak Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek.

 

Paramanya App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: http://buff.ac/4d8a

Google Play: http://buff.ac/4d8a

 

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi Paramanya web sitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketidir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 4000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ E&M Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için http://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

Haber : Merve GÜLMEZ

1540282145_paramanya_dunya_sampiyonasi.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 844 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim