• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ramazan Boyunca KAÇUV’a Yapacağınız Bağışlar Bu Bayramda Çocuklara Umut Olsun
13 Mayıs 2019 Pazartesi 09:57

Ramazan Boyunca KAÇUV’a Yapacağınız Bağışlar Bu Bayramda Çocuklara Umut Olsun

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Ramazan boyunca herkesi bağış yaparak kanser tedavisi devam eden çocuklara ve ailelerine destek olmaya çağırıyor.

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Ramazan boyunca herkesi bağış yaparak kanser tedavisi devam eden çocuklara ve ailelerine destek olmaya çağırıyor. Bu bayramda çocuklara umut olmak isteyenler eft/havale yoluyla, bagis.kacuv.org üzerinden veya UMUT yazıp 5686’ya kısa mesaj göndererek bağış yapabiliyor.

2000 yılından bu yana çoğunluğu şehir dışından gelen ve ekonomik nedenlerle tedavileri aksama riski taşıyan çocuklara uygun tedavi ortamının yaratılmasını sağlamak için faaliyet gösteren Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), bağışçılarının verdiği desteklerle daha çok çocuğa ve onların ailelerine umut oluyor. KAÇUV, Ramazan boyunca da herkesi bağışlarla çocukların yüzünde bir gülümseme olmaya çağırıyor.

 

KAÇUV’a yapılan bağışlar kanserli çocuklar ve aileleri için konaklama, gıda, temizlik, sosyal alanlar, mutfak, kısmi giyim, eğitim desteği ve psiko-sosyal destek gibi ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayan I. Aile Evi’ne ve bu yıl açılması planlanan 2. Aile Evi’ne katkıya dönüşüyor. İkisi tek, 12’si çift kişilik olmak üzere 14 odadan oluşan Aile Evi’nde çocuklar için bir oyun odası ve oyun bahçesi bulunuyor. Bütün odaların ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandığı Aile Evi’nde, ortak alan bir mutfak ve çamaşırhane de hizmet veriyor. Pendik’te açılacak 2. Aile Evi ise 6 katta, 22 odadan oluşuyor. Her katta 4 aile odası ve en üst katta da büyük bir oyun odasının yer alacağı 2. Aile Evi’nde, anneler için atölye alanı, sınıf, bilişim odası ve psikolog odası da bulunacak.

Haber : Helin ÖDEN

1557499781_ka__uv_logo.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 925 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim