• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Red Bull Music Warm Up ile sahne sırası Ege Üniversitesi'nde
21 Mayıs 2019 Salı 10:11

Red Bull Music Warm Up ile sahne sırası Ege Üniversitesi'nde

Yeni nesil sahneden müzisyen ve grupların müzikseverlere ulaştığı performans videoları serisi olarak doğan Red Bull Music Warm Up, bu yıl da sesini duyurmak isteyen genç müzisyenlere destek oluyor.

Yeni nesil sahneden müzisyen ve grupların müzikseverlere ulaştığı performans videoları serisi olarak doğan Red Bull Music Warm Up, bu yıl da sesini duyurmak isteyen genç müzisyenlere destek oluyor. Projeye dahil olacak altı müzisyen veya gruptan biri ise yine üniversite öğrencileri arasından seçiliyor. Müziğine güvenen adayların üniversitelerde kurulan sahnelerde sergileyeceği performanslar için kayıtlar https://www.redbull.com/tr-tr/red-bull-music-warm-... adresinde yer alıyor.

 

Yeni nesil müzisyenlerin adını duyurmak amacıyla hazırlanan video serisi Red Bull MusicWarm Up, son altı yıldır olduğu gibi bu yıl da altı yeni isme destek verecek. İstedikleri bir parçanın müzik kliplerine kavuşacak altı müzisyen veya gruptan biri ise üniversiteliler arasından seçilecek. Yeteneğine güvenen ve müziğinin kampüs sınırlarını aşmasını isteyen üniversiteli öğrenciler, Red Bull Music Warm Up ile seslerini daha da yükseltecek.
 

KAYITLAR ON İKİ ÜNİVERSİTEDE

Bugüne kadar Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nilipek., Bubituzak, Nova Norda, The Away Days, İdil Meşe, Al'York, Ethnique Punch gibi birçok ismin yer aldığı Red Bull Music Warm Up kapsamında müziklerini duyurmak isteyen üniversiteli öğrenciler, kendi besteleri ile Türkiye’nin dört bir yanına yayılan on iki üniversitede kayıt yaptırabilecek. Kayıtların 21-22 Mayıs tarihlerindeki durağı Ege Üniversitesi Ege Yurt olacak. Başvuru şartlarına ilişkin detaylı bilgi ise https://www.redbull.com/tr-tr/red-bull-music-warm-... adresinde.

 

TAM DONANIMLI STÜDYODA KAYIT HAKKI

Her yıl Red Bull Music Warm Up için seçilen altı ayrı müzisyen ya da müzik grubundan bir tanesi Red Bull’un dünyanın çeşitli noktalarında konumlanan tam donanımlı stüdyolarında kayıt alma şansı yakalıyor.

Haber : Merve GÜLMEZ

1558365952_red_bull_music_warm_up__5_.jpg1558365961_red_bull_music_warm_up__4_.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 829 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim