• Aydın26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
REGNUM CARYA’DAN KADIN ÇALIŞANLARINA 8 MART JESTİ
11 Mart 2019 Pazartesi 16:02

REGNUM CARYA’DAN KADIN ÇALIŞANLARINA 8 MART JESTİ

Regnum Carya, tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadın çalışanlarına yönelik keyifli bir makyaj atölyesi düzenledi.8 Mart’ta otel içerisinde oluşturulan özel alanda gerçekleşen atölyede Regnum Carya’nın kadın çalışanları ve profesyonel m

Regnum Carya, tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadın çalışanlarına yönelik keyifli bir makyaj atölyesi düzenledi.8 Mart’ta otel içerisinde oluşturulan özel alanda gerçekleşen atölyede Regnum Carya’nın kadın çalışanları ve profesyonel makyaj sanatçıları bir araya gelerek, doğru makyajın inceliklerinin yanı sıra gece ve gündüz makyajının incelikleriyle ilgili eğitici bir gün geçirdiler.

 

Regnum Carya, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de keyifli etkinliklerle kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel makyaj ve cilt bakımı atölyesiyle kadın çalışanlarına keyifli bir gün yaşattı. Regnum Carya’nın farklı departmanlarında çalışan tüm kadın çalışanların makyaj ve cilt bakımı eğitimi aldığı atölyeye ilgi büyüktü.Atölyeye katılan herkes, ideal makyajın püf noktaları, gece ve gündüz makyajlarının doğru uygulanışları ve cilt tiplerine göre şekillenen cilt bakım uygulamalarını profesyonel makyaj uzmanlarının verdiği birebir eğitimle deneyimleme fırsatı yakaladılar. 8 Mart’a özel makyaj atölyesine katılan kadın çalışanlar etkinlik sonrası makyaj ve cilt bakımıyla ilgili çok faydalı bir eğitim almış olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Alanlarında uzman makyaj ve cilt uzmanları tarafından verilen makyaj eğitiminde tüm uygulamalar dünyaca ünlü kozmetik ve cilt markalarının en trend ürünleriyle gerçekleştirildi. Eğitimi veren profesyonel makyözlerden Lale Demir,“Kadın çalışanlarımızla çok keyifli bir atölye çalışması için bir araya geldik. Katılımcılarımız üzerinde gerçekleştirdiğimiz detaylı analizler sonucu, ten renklerinden cilt tipine kadar kişiye özel makyaj stillerini ve renk tonlarını uygulamalı olarak katılımcılarımızla paylaştık. Lale Demir ayrıca, gündüz ve gece makyajlarının tüm detaylarını da katılımcılara uygulamalı olarak anlattıklarını paylaştı.

 

“Personelimizin Mutluluğu Bizim İçin Esastır”

Regnum Carya’nın 8 Mart’a özel gerçekleştirdiği eğitici atölye ile görüşlerini paylaşan Regnum Carya IK Müdürü Esin Durgut Alay; “Çalışanlarımıza verdiğimiz değer ve çalışanlarımızın bizlere duyduğu inançla turizm sektöründe öncü bir oteliz. Regnum Carya olarak misafirlerimizin memnuniyetinin personelimizin memnuniyetiyle doğru orantılı olduğuna yürekten inanıyoruz. 8 Mart’ta gerçekleştirdiğimiz bu keyifli etkinlik gibi daha birçok farklı etkinliklerle çalışanlarımızın eğitimine ve motivasyonuna yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

1552307614_imgl1759.jpg1552307648_imgl1816.jpg1552307658_imgl1128.jpg1552307663_imgl1761.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim