• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Saklıbahçe’de Hayatı Yakala
12 Şubat 2017 Pazar 16:29

Saklıbahçe’de Hayatı Yakala

TFA ( Tahir - Fırat - Abdullah SOLMAZ ) ve ORT ( Osman - Ramazan TAŞTEKİN ) ortaklığı ile Aydın’ın en modern yaşam alanı olan Saklıbahçe Rezidans hayata geçiyor.

TFA ( Tahir - Fırat - Abdullah SOLMAZ ) ve ORT ( Osman - Ramazan TAŞTEKİN ) ortaklığı ile Aydın’ın en modern yaşam alanı olan Saklıbahçe Rezidans hayata geçiyor.

Aydın’da ne kadar süredir sektörünüzde faaliyet göstermektesiniz ?

1997 yılından beri Aydın’da inşaat sektöründeyiz. Menderes mahallesinde 32 daire, Gençlik caddesinde 15 daire, Meşrutiyet mahallesinde 30 daire, Güzelhisar mahallesinde 25 daire, Mimar Sinan’da Gardenya Park Resıdence 40 daire, çevre bulvarında  Saklıbahçe Resıdence 1. ve 2. etap  toplam 80 daire yapıp hizmete sunduk.

Yapmış olduğumuz bu dairelerin hepsi sahiplerini buldu.

Şimdi sırada Saklıbahçe Residence 3. etabımız var. Burada 92 dairemiz var.  2.000 m2 iş merkezimiz var. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Şimdiden burada da birçok dairemiz sahiplerini buldu. Kalan son dairelerimizde sahiplerini bekliyor.

Kullandığınız ürünlerin kalitesinden, iş teslim sürenizden bahsedermisiniz ?

İnşaatımızda ve dairelerimizde kullanılan tüm malzemeler TSE garantilidir. Hepsi birinci sınıf malzemedir. Çünkü biz dairelerimize sahip olan ailelerin her şeyin en iyisini en kalitelisini kullanması, ve hiçbir sıkıntı yaşamamasını hedefliyoruz. Ailelerin evinde rahat etmesi için çalışıyoruz.

Saklıbahçe Resıdence  3. etabımızın teslim süresi tüm bloklar için toplam 30 aydır. Ama ilk bloklar daha önce bitecektir. Aileler tamamlanan bloklarda kullanım yapabilecekler. 30 ay tüm sitenin en son her şeyinin bittiği süredir.

Müşteriniz sizi neden tercih etmeli ?

Sosyal donatı olarak aileye birçok faaliyet sunduğumuz için, her şeyi birinci sınıf kalitede seçtiğimiz için,  zemin etüdüyle deprem riskini sıfıra düşürdüğümüz için diyebilirim ilk olarak biz bu sitede bir aileye birçok sosyal olanak sağlıyoruz.

Akıllı ev sistemi, açık yüzme havuzları (çocuk ve yetişkin için ayrı ), fitnes salonu, cinema ve toplantı salonu, çocuğu olan aileler için kreş imkanı, çocuk oyun alanları ( hem açık , hem kapalı alanda), kapıcı hizmeti, marketi, güvenlik elemanı, kapalı ve açık otopark alanı, bu hizmetleri aileye sunmaktayız.

Ailenin ihtiyacını karşılayabileceği her şey mevcut. Dairenin içinde kullanılan tüm malzemeler birinci sınıf kalitededir.

Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemden bahsedermisiniz ?

Bizim ilk hedefimiz daire sahibi olan ailelerimizin verdiğimiz dairelerden memnun kalması, hiçbir şikâyetinin olmamasıdır.

Çünkü aileleri ne kadar memnun edersek işlerimizde de o kadar ilerleme gösteririz. Onların memnuniyeti sayesinde onlar aracılığıyla daha birçok aileye ulaşırız.

AydınÖzel

_dsc5517.jpg_dsc5530.jpg_dsc5544.jpgmanset-064.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3738 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim