• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Salih DİNÇER : Birbirimize Destek Oluyoruz
09 Ocak 2017 Pazartesi 11:51

Salih DİNÇER : Birbirimize Destek Oluyoruz

Çine Belediye Başkanı Enver Salih DİNÇER, Kooperatifçilik konusunda birbirimize destek oluyoruz dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih DİNÇER, Kooperatifçilik konusunda birbirimize destek oluyoruz dedi.

Geçtiğimiz yıl, yaz mevsimi öncesi Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin merkez ve ilçelerde peyzaj çalışmalarında kullandığı mevsimlik çiçeklerin üretimini, Çine’de Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olarak gerçekleştirmiştik.

         Bu yıl da yine kışlık çiçeklerin üretimini gerçekleştirdik. Geçen dönem kooperatifimizde 26 kişi çiçek üretimi yaparken bu dönem sayı 57 kişiye çıktı.Bu sayının önümüzdeki dönemlerde daha da artacağını düşünüyoruz.

Projeyi emin adımlarla sağlıklı bir şekilde yürütüp büyütmeyi ve aynı zamanda Çine’de bir sektör haline getirmeyi planlıyoruz. Bizim üreticilerimiz de aynı İzmir Bayındır’daki üreticiler gibi aktif olmalıdır. Olması için biz de kendilerine elimizden gelen desteği veriyoruz ve vereceğiz.

Önümüzdeki dönemde diğer ilçe ve civar belediyelerinin çiçek siparişlerini bekliyoruz. Çine Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olarak bu yıl ürettiğimiz çiçeklerin nakliyesini ilçemizde yeni kurulan Çine Kamyoncular Kooperatifinin üyeleri ile gerçekleştirdik.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Çine de kooperatiflerin neler yapabileceğini gösterdik.Bizler birbirimize destek oluyoruz. Kooperatiflerin dayanışması anlamında önemli bir adım attık ve bunun devamını getireceğiz.

AydınÖzel

img_0762.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1275 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim