• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SET, Çözüm Ortaklarıyla İftar Toplantılarında Buluştu
27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:23

SET, Çözüm Ortaklarıyla İftar Toplantılarında Buluştu

Türkiye’nin kurumsal ve bireysel olarak en çok tercih edilen antivirus yazılımlarını sunan ESET, Ramazan’da dağıtıcı, bayi ve müşterileriyle bir araya geldi. ESET Türkiye’nin İstanbul ve Ankara’da düzenlediği iftarlara ilgi büyük oldu.

Türkiye’nin kurumsal ve bireysel olarak en çok tercih edilen antivirus yazılımlarını sunan ESET, Ramazan’da dağıtıcı, bayi ve müşterileriyle bir araya geldi. ESET Türkiye’nin İstanbul ve Ankara’da düzenlediği iftarlara ilgi büyük oldu.

 

 

ESET, Türkiye’deki çözüm ortaklarıyla Ramazan nedeniyle düzenlediği iftar toplantılarında buluştu. Sunduğu hizmet ve çözümleriyle Türkiye’nin bireysel ve kurumsal siber güvenliğine damgasını vuran ESET’in iftar toplantılarına katılım yüksek oldu. ESET, bu yıl yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftar davetlerinde konuklarını İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde, Ankara‘da ise Marriot Oteli’nde ağırladı.

 

Bayramınız kutlu olsun

ESET Türkiye Satış Müdürü Asım Akbal, “Günlük hayatın hızlı akışı içinde çözüm ortaklarımızla devamlı iletişim halinde olsak da, iş atmosferinin dışına çıkarak bir araya gelmek her zaman çok kolay olmuyor. İftarlar vesilesiyle iş atmosferinin dışına çıkma imkanı yakaladık, çözüm ortaklarımız ve aileleriyle buluştuk, ilişkilerimizi tazeledik ve görüş alışverişinde bulunduk. Davetlerimize gösterilen yüksek katılımdan da oldukça mutlu olduk. Çözüm ortaklarımızın markamıza ve ekibimize olan bağlılığını gözlemleyebilmek, bizler için her şeyin ötesinde bir duygu“ bilgisini paylaştı.

Gösterdikleri ilgi nedeniyle tüm çözüm ortaklarına teşekkür eden Asım Akbal, “Bu vesileyle de sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayramı geçirmeniz dileğiyle tüm Türkiye’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum“ dedi.

Haber : Merve GÜLMEZ

1558945808_i__tar_ankara_3.jpg1558945875_i__ftar_i__stanbul_3.jpg1558945877_i__tar_ankara_2.jpg1558945878_i__ftar_i__stanbul_1.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 648 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim