• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siemens BrillantShine Teknolojisi İle Bulaşıklarda Göz Alıcı Parlaklık
17 Ekim 2018 Çarşamba 12:07

Siemens BrillantShine Teknolojisi İle Bulaşıklarda Göz Alıcı Parlaklık

İleri teknoloji ürünleri ile geleceği evlere taşıyan Siemens Ev Aletleri, iQ700 serisi bulaşık makineleri ile bulaşıklarda kusursuz temizlik sağlarken; brillantShine özelliği ile sofraları göz alıcı parlaklık ile buluşturuyor.

İleri teknoloji ürünleri ile geleceği evlere taşıyan Siemens Ev Aletleri, iQ700 serisi bulaşık makineleri ile bulaşıklarda kusursuz temizlik sağlarkenbrillantShine özelliği ile sofraları göz alıcı parlaklık ile buluşturuyor.

 

 

Birbirinden lezzetli yemeklerin sunulduğu sofraların şıklığı, ışıldayan servis takımları ve bardaklarla tamamlanıyor. Siemens Ev Aletleri’nin “brillantShine” özelliğine sahip SN278I06TT ve SN578S06TT bulaşık makineleri ile en hassas bulaşıklar bile çizilmeden temizleniyor ve eşsiz parlaklığını koruyor.

Hayata ışıltı katan teknoloji

Siemens’in iQ700 serisi bulaşık makineleri birçok yenilikçi özelliği sadece bir yıkamada deneyimleme imkanı sunuyor. brillantShine özelliğine sahip Siemens SN278I06TT ve SN578S06TT bulaşık makineleri;‘bardak 40 derece’ programı, su sertliğini otomatik olarak ayarlayan geliştirilmiş cam koruma sistemi ve bulaşıkları koruyarak kurutan Shine&Dry veZeolith teknolojileri ile bardakların çizilmesini önlüyor.

Uzun süre parlaklık için bulaşıklara mükemmel bakımı sunan teknolojileri ile Siemens iQ700 serisi bulaşık makineleri günlük hayata ışıltılı detaylar katıyor.

 

Bulaşık yıkamayı kolaylaştıran detaylar

Teknolojinin kolaylığını evlere taşıyan Siemens, SN278I06TT ve SN578S06TT bulaşık makinelerinin varioSpeed Plus özelliği, 3 kat hızlı yıkama yaparak zamandan tasarruf sağlıyor. A+++ enerji sınıfı ve Home Connect teknolojisine sahip olan bulaşık makineleri, istenilen yerden, uygun yıkama programı seçme ve yıkamayı başlatma imkanı sunuyor. Uygulama parlatıcı ve tuz bitmek üzere olduğunda kullanıcılara bildirirken; tab Counter seçeneğinde ise tablet sayısı girilerek, tablet bitmek üzere olduğunda kullanıcılara anlık bildirimle hatırlatma yapıyor.

Haber : Merve GÜLMEZ

1519974496_siemens_bula____k_makinesi.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 752 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim