• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Siemens’ten Esneklik Sağlayan Akıllı Ocak
12 Kasım 2018 Pazartesi 17:30

Siemens’ten Esneklik Sağlayan Akıllı Ocak

Siemens’in akıllı özelliklere ve yenilikçi teknolojiye sahip yeni davlumbaz entegreli ocakları, sensörleri sayesinde ısıyı sabit tutarak daha hassas pişirme sağlıyor ve yanmayı engelliyor.

Siemens’in akıllı özelliklere ve yenilikçi teknolojiye sahip yeni davlumbaz entegreli ocakları, sensörleri sayesinde ısıyı sabit tutarak daha hassas pişirme sağlıyor ve yanmayı engelliyor. Pişirme alanının farklı boyutlardaki tencere ve tavalara göre ayarlanmasına olanak sağlayan teknolojisi ise yemek pişirmeyi daha esnek, kolay ve hızlı hale getiriyor. Ayrıca entegre davlumbazda yer alan sensörler yardımıyla ise buhar yoğunluğuna ve kokuya göre fan gücünü otomatik olarak ayarlıyor.

 

 

Yeniliklerin öncüsü Siemens Ev Aletleri’nin davlumbaz entegreli ocakları ile en özel sofralar için hazırlanan menüler, zamanında ve tam kıvamında sofralarda yerini alıyor.Siemens EX875LX34E Ankastre Induksiyonlu ocak, kullanıcılarına maksimum esneklik sağlayarak yemek yapmayı keyifli bir yolculuğa dönüştürüyor.

 

Tek pişirme bölgesi, binlerce olasılık

Tek dokunuşla aktive olan powerMove Plus özelliği, farklı sıcaklıklardaki 3 ısıtma bölgesini esnek şekilde kullanma olanağı sağlıyor. Ocağın ön kısmı en yüksek sıcaklıklarda yemek pişirilirken, arka kısmı pişen yemekleri sıcak tutmak için ideal bir alan oluyor. Bu ayrı alanları etkinleştirmek için tencereyi üstüne yerleştirmek yeterli.

dual lightSlider ise pişirme yüzeyinin kolaylıkla kullanılmasına olanak sağlıyor. Ocak kapatıldığında tamamen görünmez olan yeni dual lightSlider, kullanımı rahat ve kolay olan arayüzü ile pişirme alanlarını kolaylıkla seçmeyi ve birleştirmeyi sağlıyor.

 

Yanmadan ve taşmadan pişirme teknolojisi

Siemens EX875LX34E davlumbaz entegreli induksiyonlu ocak ile yemeklerin taşma ya da yanma derdi kalmıyor.

Opsiyonel olarak sunulan cookingSensorPlus teknolojisi ile yemeklerin taşmasını önlüyor. Tencereye takılan sensör, sayesinde, ocak ile etkileşim kurarak belirli bir ısıya ulaşıldığında sinyal veriyor. Frying SensorPlus ise ocaktaki sensörler, tavanın sıcaklığını ölçerek, istenen ısı seviyesine ulaşıldığında tavanın hep aynı ısı seviyesinde kalmasını sağlıyor.

Haber : Merve GÜLMEZ

1541053461_ex875lx34e_electrichob_siemens_pga3.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 929 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim