• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SUBAŞI GROUP 50 YILI AŞKIN DENEYİMİ İLE DEVAM EDİYOR
28 Nisan 2018 Cumartesi 17:40

SUBAŞI GROUP 50 YILI AŞKIN DENEYİMİ İLE DEVAM EDİYOR

Uzun yıllar konuşulacak değil, nesiller boyu hatırlanacak projelere imza atma misyonu ile yola çıkan ve var olduğu günden bu yana yapmış olduğu projeler ile adından sıkça söz ettiren Subaşı Group projelerini sürdürmeğe devam ediyor.

Uzun yıllar konuşulacak değil, nesiller boyu hatırlanacak projelere imza atma misyonu ile yola çıkan ve var olduğu günden bu yana yapmış olduğu projeler ile adından sıkça söz ettiren Subaşı Group projelerini sürdürmeğe devam ediyor.
KYREINA PARK 1, KYREINA PARK 2, MİMAR SİNAN, CITY LİFE, INCITY Projeleri ile adından sıkça söz ettiren Subaşı Group şimdi de Aydın’ ın çehresini değiştirecek KORU LAVİNYA Projesi ile sizlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
KORU LAVİNYA; 104 dairesi ile tüm ihtiyaçlarınız ve konforunuz göz önünde bulundurularak 1. Sınıf malzemeler 1. Sınıf işçilik ile kullanılacak olup örnek bir mimari ile tasarlanmaktadır.
1+1, 2+1 çatı dublex seçenekleri ile Koru Lavinya sizleri bekliyor.
Koru Lavinya; otel konseptinde lüks rezidansları ile Zafer mahallesinin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.
Projemiz Koru Lavinya planlı yapılanma ve ferah konut dağılımı ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını sizlere aralıyor.
Hem yatırımcıya hem de oturumcuya ferah ve konforlu bir mekan da yaşamak isteyenlere hitap eden Koru Lavinya’ da yeşilin, mavinin ve doğanın her tonunu barındıran bir ortam sizleri bekliyor.

Proje Özellikleri

Lüks Mimari
Havuz
Sauna
Spor Salonu
Asansör
7/24 Kamera Sistemi
Açık ve Kapalı Otopark
Çocuk Oyun Parkı
10 yıl malzeme ve işçilik kalitesi

 

SUBAŞI GROUP 2018’ DE BAŞARILARINI  SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

 

Subaşı Grup Didim’ den sonra Efeler’ de de projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.
Kyreniapark, Kyreniapark 2, Mimar Sinan projelerini sahiplerine sunan Subaşı Grup bu yıl da Koru Lavinya, Begonvil Park, Atlantis Konutları, City Life ve İncity Aydın projeleri ile ev, ofis ve dükkan sahibi olmak isteyen vatandaşlara kaliteli mekanlar sunuyor.
Subaşı Group güvencesi ile kira garantili olarak alacağınız gayrimenkul hayatınızda farklı bir yere sahip olacaktır.
BEGONVİL PARK ve ATLANTİS KONUTLARI
Subaşı Group güvencesi ile çok yakında başlayacak olan iki yeni proje ile Işıklı ve Çeştepe’ nin çehresi değişiyor. Işıklı’ da 130 dairelik, Çeştepe’de ise 150 dairelik 2 yeni proje ile kaliteli bir yaşamın kapıları açılıyor.  Her iki rezidansta sinema salonu, geniş peyzaj alanları, güvenlik ve yüzme havuzu gibi sosyal donatılar ile aileler huzur dolu yaşam alanlarına kavuşacak.
CİTY LİFE ve İNCİTY AYDIN PROJELERİ
Şehrin merkezindeki bu iki proje sahiplerini bekliyor. Kurtuluş Mahallesi Sağlık Caddesinde yer alan City Life Aydın projesi akıllı ev sistemi ile inşa ediliyor. Kapalı otopark, dinlenme alanları ve süs havuzu ile Subaşı Group’ un bu projesi de görülmeye ve satın alınmaya değer.
2+1, 3+1 ve 5+1 seçenekleri şanslı alıcılarını bekliyor.
Kurtuluş mahallesinde Turistik Park’ ın alt köşesinde yer alan İncity Aydın projesinde ise akıllı ofis sistemleri ile home ofis daireler Subaşı Group tarafından değerli müşterilerine sunulmakta.
Gerek devam eden gerekse de yeni başlayacak projelerin ayrıntılı tanıtımı için sizleri ofisimizde misafir etmekten mutluluk duyarız.

 

055ae975-bec8-46c7-8c8d-3d6b62167fac.jpg

isimsiz-1-001.jpgsubasi_grsl01.jpgisimsiz-3.jpgisimsiz-2.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4548 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim